Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

mijn liefdesverhaal over KM
Mijn liefdesverhaal van mij en mijn schat KM begon in 1998 tijdens een vakantie van de stichting philadelphia ergens in augustus of juli.

Maar eigenlijk 1 week daarvoor begon mijn liefdesverhaal al over hem.

Ik droomde over een lange blonde gozer, wit tshirt met robot erop, kort sportbroekie en nikes aan en dat wij in die droom verliefd zouden zijn.
ik kende echter die hele gozer niet echt totaal niet dus ik vond het zoiezo al heel vreemd dat ik dat had gedroomt. bovendien had ik toen ook nog een andere vriend genaamd DD.

een week later.
ik ging dus op vakantie met die groep en 2 dagen later kwam er een gozer in de groep en toen ik m zag had ik zoiets van: ik herken je ergens van maar waarvan??? kzou t nie weten.
op n gegeven moment kwam ik dr achter dat ik en KM echt smoorverliefd op elkaar waren geworden en dus een relatie met elkaar hadden gekregen. en na dat kwam ik er achter dat hij dat is geweest in die droom want hij zag er in t echt net zo uit als in die droom die ik had gehad. echt vreemd maja.
whatever.

7 maanden later maakte hij het uit omdat hij hoorde van JS dat ik vreemd zou zijn gegaan. later kwam hij dr achter dat dat niet zo was en toen had hij spijt maar hij kon geen contact meer opnemen met me want ik woonde bij me ouders, hij had ruzie met mn vader en aangezien hij altijd thuis was, altijd de telefoon opnam en mijn brieven onderschepte en alles durfde hij geen contact op te nemen.

nu, 10 jaar later inmiddels 11 zijn we eindelijk weer bij elkaar en hoe haha!!
anderhalf jaar geleden ben ik namelijk begonnen uit het niets ineens om hem op te sporen via het web.
eerst heb ik hier en daar advertenties geplaatst, en ik heb wieowie afgespeurd die mij leidde naar een profiel van hem op netlog.
heb een paar berichies gestuurd zonder reactie,
toen had ik zijn nickname gecopieerd en geplakt in google en die leidde mij naar een of andere vage kaarten/spelletjessite waar hij een profiel had en dus had ik zoiets van: jess!! eindelijk!
maar ik kon alleen maar zijn profiel bekijken en contact met m opnemen als ik ook een profiel aan had gemaakt dus deed ik dat.
toen zag ik zijn email staan, heb hem ook op zijn profiel wat berichtjes gestuurd en heb m meteen ff toegevoegd aan mijn msn haha
2 maanden later kreeg ik reactie en nu zijn we sinds 2e kerstdag weer bij elkaar als nooit tevoren en we hebben gezworen dat we elkaar nooit maar dan ook nooit meer los zullen laten! want onze liefde voor elkaar is dus altijd blijven bestaan en het is nu vergeleken met 11 jaar geleden alleen maar sterker mooier en liefdevoller geworden.

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 12 bezoekers online