Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Het bijzondere meisje
De jongen is al twee jaar hopeloos verliefd op het bijzondere meisje. Tot de dag van vandaag zwijgt de jongen om het haar te vertellen. De jongen denkt nog altijd “Zij kan knapperde jongens krijgen” of “Ze ziet toch niks in mij”
We zijn aangekomen in het jaar 2009, het examenjaar zit er bijna op. De jongen weet dat hij nog maar weinig tijd heeft zijn gevoelens bij het bijzondere meisje te uitten, voordat hij haar voorgoed verliest.
Het is maandag een schooldag voor alle scholieren, ze gaan naar school praten met vrienden, bespreken het huiswerk. De jongen kan niet wachten tot de pauzes om het bijzondere meisje weer te zien. De jongen is van plan om aan het einde van de dag zijn geheim te vertellen aan het bijzondere meisje. Het is drie uur, school is uit. De jongen loopt in spanning naar het plein waar het bijzondere meisje bij haar vrienden staat. Hij loopt op het bijzondere meisje af en vraagt, “Kan ik jou even spreken?”. Het bijzondere meisje kijkt raar op en zegt “Oké wat is er?”. De jongen vraagt of hij het meisje onder vier ogen kan spreken. Het bijzondere meisje knikt en loopt mee naar het lege fietsenhok. Het bijzondere meisje vraagt “Waarover wou je me spreken?” . De jongen wordt rood in zijn gezicht en zegt stotterend “Ik moet je wat vertellen wat ik al lang geheim houd”. Het bijzondere meisje weet niet wat ze moet zeggen. De jongen zegt “Ik ben al vanaf het eerste jaar dat ik je zag verliefd op je” en vraagt “Heb jij ook gevoelens voor mij?” . Het meisje knikt en zegt “Het spijt me maar ik ben al verliefd op iemand anders”. Het meisje weet niet wat ze moet en loopt langzaam weg. De jongen loopt achter haar aan en zegt “Het spijt mij ook, dat ik het niet eerder heb verteld. Het is goed dat je het nu weet” . Zonder reactie loopt het bijzondere meisje weg. Met tranen in de ogen stapt de jongen op de fiets en fietst naar huis. Onderweg naar huis denkt de jongen “Zou ik ooit nog iemand ontmoeten als dat bijzondere meisje?”. Eenmaal thuis aan gekomen loopt hij naar zijn kamer, met lopende tranen over zijn wangen laat hij zich vallen op bed.


Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online