Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Het bloedende getik
Het gebeurde 15 februari doet me aan iets denken..


Ik ging samen met 2 vriendinnen van me op vakantie.We gingen naar Italie en we sliepen in een caravan.Het was s'nachts en het regende heel hard en het onweerde.We hoorde een hard getik


.Tok....tok....tok....de hele tijd door.We dachten dat het de regen was.Niemand durfde naar buiten.Toen gingen we maar met zijn 3en.We hoorde het steeds harder en harder we kwamen dichterbij.Nu zagen we het.We stonden stok stijf stil.Het getik waren druppels bloed.


Er stond een boom.We keken omhoog er hing een man aan een touw.We gilden en wouden wegrennen maar de man riep ons.En wou iets vertellen voordat de bliksem insloeg.Hij zei dat elke 15 Februari 1 van ons aan hem zou denken.
Om de 3 jaar.We waren zo bang dat we gelijk terug gingen.


3 jaar later.....
1 vriendin van mij kreeg een hartstilstand.

3 jaar later......
de 2de vriendin van mij kreeg een auto ongeluk.

3 jaar later.......
Is het nu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh help me.



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online