Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Rollenspel is echte liefde
als ik en mijn vriendin neuken dan spelen we vaak een rollenspel. De laatste tijd vind ze het geil om zicht te vingeren als ik kijk. Tot een avond dat ze wijdbeens lag te vingerren en ze bijna klaarkwam. Ze keek me aan en zei ik wil de pik van danny in me kut schatje. Danny is een vriend van haar. En ik zei, wil je dat schat? Ja, kreunde ze en ze begon te schokken met haar lichaam. Ja danny, spuit me vol kreunde ze met haar ogen dicht. ik ga komen danny, en ze kwam luidkeels klaar. Ze deed haar ogen open en zei, ik wil je in me voelen en aan hem denken. Ik ging op haar liggen en gleed haar kutje in, zo nat had ik haar nog nooit gevoeld. Bij elke diepe stoot kreunde ze, ooh danny ik wil danny. Ik wil jou niet zei ze geil, ik wil danny. Denk dat ik hem ben nu zei ik, en stootte door. Ja, ga door danny fluisterde ze. als je komt wil ik danny kreunen mag dat, vroeg ze? Ja zei ik geil, en ik ga nu je kut volspuiten. Ze voelde dat ik alles leegspoot en kreunde zijn naam, danny ja kom maar lekker in me kutje!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online