Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Poepen
Mijn jongste dochter kan poepen als een volwassen vent na 6 dagen carnaval. Dat begon al toen ze een baby was, waarbij ik elke ochtend standaard pas echt wakker werd als ik met mijn lensloze ogen de stukjes poep uit haar onderste haargrens aan het verwijderen was. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat mijn oudste nog met luier sliep terwijl mijn jongste dochter al voor haar tweede verjaardag geheel zindelijk was. Kindertrauma’s doen wij niet aan.

Ze is nu drie en een half en haar bezoeken aan het toilet kosten meer tijd dan boodschappen doen bij Jumbo op zaterdagochtend. Nu zijn wij in de Richters’ familie wel bekend met het verschijnsel veel poepen, maar dat ze mijn genen moest erven, juist in dit opzicht, spijt mij wel eens.

Toch promoten wij het poepen. Een zeer consistente campagne doet wonderen. Postbus 51 zou er nog wat van kunnen leren; ‘Poep is goed’, ‘je kan het maar beter kwijt zijn’ en ‘goed gesnoept is lekker gepoept’, zijn standaard leuzen hier in huize Richters.

Dat poepen dus een positieve lading heeft gekregen moge duidelijk zijn, alleen is het nogal moeilijk voor een drie-jarige dit in het juiste perspectief te plaatsen; Net voor het eten moest mijn dochter nog even een grote boodschap. Aangezien het nogal duurt, zat de rest van mijn gezin al de eerste hapjes te nuttigen toen Minke riep: “Mam, het is je geluksdag, ik heb ontzettend veel gepoept en JIJ mag mijn billen afvegen!”…………joepie………..


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online