Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Een boerderij zonder dieren
Een boerderij zonder dieren
`S morgens stond de boer op. Hij deed zich aan en ging direct naar zijn stal waar zijn dieren stonden. Hij stond voor de stal en maakte de deur open. De boer schrok en viel flauw omdat de stal helemaal leeg was! Even later kwam een andere boer (die Jochem heet)van de boer hij wou iets pakken wat hij moest hebben hij liep richting de stal toen zag hij de boer liggen. Hij raapte de boer op en droeg hem aar zijn huis. Na een klein half uurtje kwam de boer weer bij. De boer mankeerde niets. Boer Jochem wou weten waarom de boer flauw gevallen was. De boer zei: “Er zijn geen dier meer in mijn stal!”
En viel weer bijna flauw maar er werd door boer Jochem een flesje water in zijn gezicht gegooid. Boer Jochem zei: “hoeveel dieren had je?” De boer zei: “3 kippen 1 paard 15 koeien 3 schapen 3 konijnen 5 varkens 4 geiten 1 kat en 2 honden dus 37 dieren. Boer Jochem en de boer gingen samen naar het politiebureau. Waar kan ik u mee helpen zei een politieman. De boer zei: “bij mij worden 37 dieren vermist. Oké, ik heb het genoteerd en zal kijken wat ik voor u kan doen. Na 1 hele maand waren de dieren nog steeds niet terecht. Nou, zei de boer dan is dit vanaf nu een boerderij zonder dieren.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online