Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Gat in de vinger hoofd en kin
In groep 1 moesten we en sok maken met haartjes. Want er was een baby geboren van een leerkracht. Toen ik en mijn beste vriend al klaar waren, Zaten we met de schaar en de haartjes te spelen. Ik deed prongelijk mijn vinger tussen die schaar, En toen had ik er een gat in. En toen begon er een meisje van mijn klas te huilen. Die dacht dat mijn vinger er af was. xD
toen moest het gehecht worden bij de dokter. Toen ik in groep 3 zat, Duwde een vriend van mij mij prongelijk en ik viel toen tegen de scherpe deur aan. Toen had ik een gat in het hoofd. Toen kwamen er nietjes in. En we gingen toen naar koninginnejulianatoren. Toen kon ik niet in de meeste atracties. In de zomer vakantie, Toen ik bijna in groep 6 zat, Was het zaterdag. We zouden een weekje naar terschelling.Net op de dag toen we weg zouden, (zaterdag) Viel ik van de stoel af tegen de computerkast. Toen had ik een gat in mijn kin. Daar zaten hechtings en lijn op. Ik kon de hele week (behalve de laatste dag) Niet zwemmen in de zee. Op de laatste dag Toen de hechtings eruit waren, door de dokter ben ik nog met ik, mijn vader en moeder, mijn broer en zusje, en de vriend van mijn broer naar het zwembad. Zo kon ik toch nog zwemmen.

Einde

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online