Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de muzikant
Ik ben jaren muzikant geweest geweest in verschillende bands, en een tijd geleden speelden we geregeld in bruine kroegen hier.

Op een avond hadden we de instrumenten opgebouwd en we begonnen kalm aan onze nummers ter gehore te brengen. Ineens kwam ze binnenlopen, een mooie jonge vrouw van een jaar of 23,( ik was toen zelf 32).

Natuurlijk begon ik haar aandacht te trekken door onder het bassen naar haar te kijken , te knipogen, en te lachen, en wachtte op een reactie van haar. Die kwam eigenlijk al heel snel, ze knipoogde terug, en met wie ze ook danste, ze bleef haar blik op mij gericht houden.
In een pauze kwam ze naar me toe en zei dat ze de muziek die wij maakten wel mooi vond, precies haar soort muziek. Ik bedankte haar voor het compliment, en vroeg of ze iets van me wilde drinken.Ze wilde wel een pilsje met die warmte hier, en dus liep ik nar de bar om het biertje voor haar te bestellen.

Na weer een serie gespeeld te hebben, kwam ze in de pauze weer naar me toe, en vroeg me of ik het ook zo warm had, ik kon dat alleen maar bevestigen, want het was vreselijk warm in die kroeg, en ik vroeg of ze even mee naar buiten ging om af te koelen.
Toen we buiten waren, liepen we een rustig stukje in, en ik legde mijn arm over haar schouder, ze reageerde door tegen me aan te vleien. Mijn pik begon daardoor behoorlijk te groeien, en ik vroeg me af hoever ik met deze mooie vrouw kon gaan. Ik duwde haar tegen een gevel, en begon haar te kussen, die ze gretig beantwoordde. Ik ging met mijn hand onder haar t-shirt, en voelde een paar grote, doch stevige borsten. Ik masseerde haar borsten, en kneep in haar tepels, die meteen reageerden door keihard te worden. Haar hand voeld ik naar mijn lul gaan, en ze deed mijn rits open, en haalde mijn inmiddels stijve lul uit zijn benarde positie. Ik vroeg haar of het haar beviel wat ze in haar hand had, en ze zei, ik heb al lang geen stijve meer gevoeld.
Neem hem dan maar even lekker in je mond zei ik, want ik moet zo weer spelen. Ze hurkte voor me neer en begon met haar tong langs de schacht te gaan, likte over het toompje, en nam hem opeens diep in haar lekkere bekkie. Ik dacht dat ik zou ontploffen, zo lekker kon ze pijpen, en het duurde ook niet lang of ik voelde mijn zaad naar boven borrelen. Ik zei haar dat ik klaar zou komen, maar dat ze alles in haar mond moest opvangen, omdat ik geen vlekken op mijn kleding wilde hebben.
Toen ik klaarkwam, hield ze alleen mijn eikel tussen haar lippen, om niets te verspillen, daardoor kwam ik hefti klaar in haar mond. Toen ik merkte dat ze mijn pik uit haar mond wilde halen hield ik haar hoofd vast, waardoor ze eigenlijk gedwongen werd om mijn zaad door te slikken. Zuig alles eruit gromde ik, en voeld dat ze stevig op mijn lul zoog om alles eruit te halen wat er in zat.
Toen mijn lul een beetje verslapte haalde ik hem uit haar mond, en fatsoeneerde mijn kleding. Reken er maar op dat ik nog niet klaar ben met je siste ik haar toe, je krijgt nog veel meer.Terug bij de kroeg keken mijn collega muzikanten me aan, en vroegen waar ik bleef, maar ik verhulde me in stilzwijgen.

De rest van de avondbleef het bij wederzijdse blikken, en ik zag dat ze aardig aan het innemen was. Toen de avond voorbij was, en er overgegaan werd op mechanische muziek, ging ik aan de bar staan. Ze kwam zwalkend op me af, en zei een beetje met dubbele tong dat ze genoten had van mijn pik, maar dat ze nu met me wilde dansen. Eigenlijk zag ik dat niet zo zitten om met die dronken lor te dansen, maar uit beleefdheid deed ik het toch. Het was een langzaam nummer, en ze drukte haar grote tieten tegen mijn borst. Ik kon het niet laten om , op de dansvloer haar shirt naar boven te trekken, en met haar tepels te spelen. Toen het nummer afgelopen was, ging ik gelijk weer naar de bar, en zij had niet in de gaten dat ze op de dansvloer stond met haar shirt boven haar borsten. De gitarist keek naar haar, ze stond met ontblote koplampen nog steeds op de dansvloer, en zei, kon je het weer eens niet laten gek?
Ik grinnikte maar wat, en zei dat ze zo blauw als een reiger was, en dat ik haar nog wat beloofd had.

Tegen een uur of 4 sloot de kroeg zijn deuren, en ik vroeg haar hoe ze naar huis ging, ze zei dat ze een taxi zou bellen. Ben je gek zei ik, ik breng je wel, dan hou je weer geld over voor volgende week.We gingen naar mijn auto, en stapten in. Ik moet naar de ..........weg nummer 431 zei ze. Eerst gaan we effe wat anders doen zei ik haar, en ik ging met mijn hand onder haar rokje, en voelde door de stof van haar slip aan haar kut. Haar kruis was zeiknat, en ik duwde haar slip opzij en duwde 2 vingers moeteloos diep in die natte spleet. Ze begon mee te bewegen, en kreunde dat ik door moest gaan, omdat ze op knappen stond.Ik voelde dat ze bijna klaarkwam, en haalde mijn vingers uit haar druipende kut. Ze keek me met vochtige ogen aan en vroeg me waarom ik niet een halve minuut door wilde gaan. Ik startte de auto , en we gingen op weg naar haar huis. Daar aangekomen stak ze de sleutel in het slot, en ik stond achter haar, en verkende haar reet. Doordat ze nog beneveld was, kon ze op een of andere manier de deur niet snel open krijgen, en kreeg ik de gelegenheid om haar slip naar beneden te trekken. Ik bukte me, en begon haar kont te likken en te kussen, en onderwijl duwde ik weer een vinger tussen haar natte lipjes. Ik ging met mijn vinger uit haar kut, en ging op zoek naar haar sterretje, daar aangekomen duwde ik mijn vinger zonder pardon in haar kont. Ze schrok daarvan en slaakte een gilletje, normaal niet erg, maar om half 5 maak je daar de halve buurt mee wakker.

Eindelijk had ze de deur open, en ik volgde haar naar binnen. Toen we in de kamer waren greep ik haar van achteren bij haar borsten, en ze verzette zich daar niet tegen.In een rap tempo begon ik haar uit te kleden, de kledingstukken lagen overal.Ik maakte de salontafel leeg, en beval haar op de tafel te gaan liggen, met haar benen erlangs.toen ze op de tafel lag, zag ik haar pas in volle glorie. Ze was niet dik, maar gezet, en ze had een prachtige kut, waarvan de lippen al uiteen weken door haaar geilheid. Ik plaatste me tussen haar benen, en begon haar natte kut te likken, en in notime kwam ze gillend klaar. Geef me je lul diep in mijn kut zei ze, ik verlang er echt naar om uitgewoond te worden. Geduld is een schone zaak zei ik, en ging met mijn lul boven haar gezicht zitten, en gulzig nam ze mijn neukstaaf weer diep in haar mond, maar niet diep genoeg naar mijn zin, en dus duwde ik door, en siste dat ze haar strot open moest houden door haar tong weg te halen. Langzaam verdween mijn lul diep in haar keel, waardoor ze kokkende geluiden maakte. Toen ze me een tijdje gepijpt had, en mijn pik nat was van haar speeksel, zei ik haar dat ze op haar knieen op de tafel moest gaan zitten, met haar kont ver de lucht in. Dat deed ze, en ik keek recht op haar sterretje. Ik duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje aan, en begon langzaam door te duwen, ze kermde dat ze dat niet wilde, omdat het haar teveel pijn deed. Ik zei haar dat ze haar bek moest houden, en zich moest ontspannen. Pers maar een klein beetje, dan gaat het makkelijker. En ineens voelde ik mijn lans langzaam in haar kont dringen. het kermen ging over in kreunen, en langzaam begon ik mijn pik in haar kont te bewegen, ahhh, zei ze, dit is de eerste keer dat ik in mijn kont geneukt wordt, en het begint steeds lekkerder te worden. Ik moest me echt inhouden om niet in haar strakke kont klaar te komen, maar hield het gelukkig vol. Na een tijdje haar reet opgerekt te hebben,trok ik hem eruit, en duwde hem zonder waarschuwing diep in haar natte kutje, en in notime kwam ze spuitend klaar. Ook ik kon me niet meer inhouden, en spoot mijn zaad diep in haar kut.Ze stond op van de tafel, en nam mijn zeiknatte lul in haar mond en likte hem helemaal schoon.
We rookten samen nog een sigaret, en ze vroeg of ik bleef slapen, dat heb ik niert gedaan, maar ik gaf haar wel een lijst met de optredens van de band.
Nadien herhaalde deze nacht zich bijna wekelijks, totdat ze een relatie kreeg.
Nu, een paar jaar later heb ik haar nog één keer gezien in dezelfde kroeg als toen, en ze vroeg hoe het met me was, de relatie van haar was verleden tijd zei ze, en vroeg of ik haar nar huis wilde brengen, omdat ik wist waar ze woonde. Bovenstaand verhaal had zich dus kunnen herhalen, maar ik had er niks meer mee, de chemie was er niet meer.
Als dit bevalt zal ik de volgende keer een ander avontuur opschrijven. Deze verhalen zijn echt door mij meegemaakt, en dus geen fictie.

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online