Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

h.1.weerwolven op sgool
weerwolven op sgool

H1.

ik loop men nieuwe sgool binnen ik zie een heleboel mensen dan zie ik een streng uitziende man. ik bekijk hem even en merk dat hij berhoorlijk harig is. ik denk aan men vorige sgool dan komt de man naamr me toegelopen en vraagt of ik tess de bloem ben ja zeg ik. ik ben de diricteur zegt de man kom maar mee naar me kantoor. we lopen naar de diricteur zen kantoor. vul dit maar in zegt hij tgen mij ik vuln het in. okee ik breng je naar je klas zegt de dirickteur ik zie onderweg nog een paar mensen die er ook behaard uitzien maarja daar mag ik me niet mee bemoeien. de diricteur klopt op de deur aan vanbinnen zegt iemand binnen we lopen naar binnen. ik loop naar binnen een knappe jongen geeft me een knipoog. een mevrouw die er normaal uitziet schud men hand en zegt ik ben mevrouw bakker en wat is jouw naam? tess de bloem. okee dan ga ik weer zegt de diricteur. okee tess vertel maar iets over jezelf zegt mevrouw bakker al de diricteur weg is. nou uhh.. begin ik ik ben tess en heb blond haar steil blauwe ogen uhhm... ik hou van knappe jongen en men hobby is jongens kijken. een paar jongens beginnen te juichen.


binnenkort komt hoofstuk twee

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 11 bezoekers online