Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

wortel
het was pauze op school ik had wortels bij me(wesley heeft hazen tanden en is supr verfeelend).en liep naar wesley ik en riep: he bugs bunny wil je een wortel?! nee ik lus geen wortel! zei hij boos. ik stondt helemaal mt m`n mond wagenwijd open van verbazing en zei: hoe kan een konijn nou geen wortels lusten!!!!?? nou om jou te gallen. zei hij. ik liep met m`n wortell in m``n handen naar hem toe en propte het in z`n mond en hij ontplofte zowat en ik ben gaan rennen alsof m`n leven ervanaf hiel daarnaa heb ik nog vreselijk gelaggen om dit verhaal met m`n vriendinnen.nou ik hoop dat jullie het leuk vonden

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 18 bezoekers online