Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Slang en zijn plezier
Op een dag verveelden Slang zich. Hij dacht ik ga naar mijn vriend Tijger. hij liep naar zijn vriend toe en klopte op de deur .Tijger was niet thuis want hij deed de deur niet open ! Dus liep Slang terug naar zijn huis . Hij wist niet wat hij moest doen tot dat , ding , dong de bel ging er was een pakje aan gekomen . Wat zou er in zitten ? dacht Slang . slang dacht dan maak ik hetsnel open ! o........,wat lief , het is een poesje . En klein dat het poesje was .Hij ging metteen naar de dierrenwinkel . Daar stond een oude aap achter de toonbank . De oude aap vroeg wat wil je hebben . Slang zij ik wil een halsband . voor wat voor dier ? voor een poesjeandwoorden slang , oke zij de oude aap . Ik ga zoeken ! Hij kwam terugmet een halsbans voor een poesje . Slang betaalde en ging weer weg . Toen hij thuis kwam pakte hij het poesje op en deed het halsbandje om . het stond hem heel erg goed !

EIND!

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 8 bezoekers online