Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

onbedoelde heerlijke seks
help.....


het begon op een normale werkdag ik was vrij en had mijn mijn bestse vriending wat afgeproken(gwen)..
we gingrn bij haar thuis een filmpje kijken want haar ouders waren niet niet thuis.

toen ik daar aankwam en aanbelde deed ze open en had een lekker kort rokje en een strakke t-shirt aan zonder bh ik begon toen al een beetje opgewonden te raken maar wist het te verbergen..

toen eenmal op haar kamer zei ze of het goed was als ze een porno dvd opzetten en ik met me stommekop zei je hoor is goed...

na 5 minuten kijken kreeg ik een aardig bobbel in mijn broek en dat zag ze. zozo zei gwen beetje opgewonden ik zeo ja en zij zei met een geile blik ik ook..

toen vroeg ze of ze mij moch verwennen en dat sloeg ik niet af ze maarte me broek los en begon me te pijpen en dat voelde goed..

na een poose begon ze steeds sneller en harder te pijpen. ik kwam bijna klaar en zei dat ze moest stoppen ik deed haar rokje uit en zag dat ze er niks onder aan ad. ik begon haar zachtjes te likken, toen ze riep dat ze bijna kwam stopte ik ff en ging haar met3 vingers in 1 keer vingeren en likken ze gilde het uit van genot.zekam 3 x achter me kaar en zei *ik wil je neuken* toen pakte ze een condoom van onder het bed en schoof die behendig met haar mond over mijn lul, toen ik mijn lul in haar natte kut duwde riep ze ik wil je in mijn knthe voele [en die was lekkr strak] toen ik met wat vaginaal voch en speeksel haar sterreje had besmeerd kon ik er moeiteloos inkomen. na een paar flink stoote kwam ik klaar en leunde over haar heen..

toen was het tijd dat ik naar huis ging we belde nog om deze avontuur nog eens over te doen want we vonden het bijde HEERLIJK

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online