Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Mijn leven dat niet van mij is
Ik zag hem vandaag weer voor de 4de keer met z'n vrienden, ik probeer niet te kijken maar toch iets liet me het toch doen. Hij keek op dat moment net om.. Shit shit, hij heeft me toch niet gezien? Snel door fietsen snel snel, nog sneller.Uitgeput kwam ik thuis aan.
Liza! Liza! waar hing je uit!!, en waarom neem je verdomme je mobiel niet op!! wat is er toch met jou aan de hand, je bent niet de Liza van vroeger meer altijd maar naar buiten gaan zonder toestemming en je mobiel niet opnemen en als ik je vraag waar je was zeg je IK WAS AAN HET FIETSEN!!, Maar papa... NEE IK WIL NIKS MEER VAN JOU HOREN, maar maar....ik...ik..., (PLATS), EN NU UIT MIJN ZICHT VERDWIJNEN!.
Met tranen in mijn gezicht liep ik naar boven naar mijn kamer, waarom doet hij mij pijn elke keer weer.. waarom mag ik niks, ik ben nog nooit naar de stad geweest of met vriendinnen geshopt, alleen met mijn moeder mag ik winkelen ik had altijd gedacht dat als ik 16 was dat dan alles zou veranderen maar nee het is allemaal nog het zelfde al 16jaar het zelfde.. Al 16jaar niet naar buiten gemogen zonder toestemming en niet verder dan een paar meter van huis en maximaal 2uurtjes. Al 16jaar niet met vriendinnen mogen afspreken, al 16 jaar van school naar huis en van huis naar school en 10minuten te laat of ze staan al voor de school naar me te vragen. Kortom ik heb geen leven dat van mij is.
Maarja ik ben nu dus stapel verliefd op een jongen uit mijn buurt..


Binnekort komt het vervolg.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online