Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Internet
Vorige week was het ontzettend lekker weer. en zat tegfen de avond lekker op mijn balkonnetje te genieten van de warme temparaturen..
Ik was opzoek naar nieuwe mooi bloempotten, dus pakte mijn laptop erbij om wat leuks te zoeken.
Ik zat een half uurtje rond te kijken naar wat leuke dingen en kwam uiteindelijk bij een datingsite terecht.
Ik ben helemaal niet van de datingsites, maar was benieuwd of de site ook iemand voor mij gevonden komn krijgen.
Vulde een eindeloze enquete in en kon inloggen.
Gelijk had de site 4 ´´matchen´´ gevonden van allemaal wat oudere vrouwen dan ik ben. ik zelf ben 27 en kreeg resultaten van vrouwen van rond de 35. klikte er 1 aan en kwam bij mieke terecht. ze was online en begonnen een beetje op en neer te mailen. Na wat standaard geklets over war we zochten en waar we vandaan kwamen raakte we in wat serieuze gesprekken.
We besloten om onze email adressen uit te wisselen en melde ons aan op MSN. we kwamen allebei online en konden nu wat makkelijker kletsen dan op en neer mailen.
Mieke vertelde me dat ze sinds 2 jaar alleen was en een kleine had van 6, die was nu met haar vader op vakentie.
ik vertelde dat ik een relatie had en eigenlijk alleen maar benieuwd was, wat de dating site voor mij kon vinden.
Ze was een beetje teleur gesteld dat ik niet oprecht geinteresserd was.
Ik zei haar dat het me speet en evt wel wilde stoppen. waarop zei ineens antwoorde dat ze het wel spannend vond om met een jongere jongen te kletsen, en dat ze mijn profiel foto van MSN in het zwembad wel sexy vond.
Ik moest haar daarop gelijk eerlijk togeven dat zij er in bikini aan het strand ook niet verkeerd uitzag.
ze lag op dr buik op haar handoek in de camera te kijken, je zag dat ze topless lag, maar je zag net niet alles.
ze lachte en zei dat ze meer pikantere fotos had.
Ik kreeg het ineens warm en wist niet of ik dit wel wilde, maar de geiligheid in mij stemde meteen toe om meer van haar te zien.
Ze lachte en zei, ik geef je dat niet zomaar natuurlijk, ik ken je niet eens. we chatten pas 2 uurtjes.
ze wilde eerst meer van mij zien. ze zag dat ik een cam had en vroeg of die aan mocht.
ik twijfelde...maar zonder bij na te denken accpeteerde ik haar invite om te cammen.
Ik zat in mijn korte broek op mijn balkonnetje onderuit in mijn lounche set.
Kijk dit is wat ik wel lekker vind om te zien zei ze...een half naakte jonge man voor de cam.
Ik weet zeker dat ik jou nog een hooopp zou kunnen leren zei ze lachend. waarop ik natuurlijk heel stoer antwoorde dat dat echt wel mee zou vallen, maar de twijfel was schijnbaar van mn gezicht af te lezen, en ze vroeg me meteen of ik er zenuwachtig van werd.
ik gaf toe dat dat zo was.
doe maar rustig zei ze, en ze opende ook haar cam.
Ze had een roze hempje aan en mooie lange los hangende bland haren.
een mooie strakke zwarte bril waardoor ze streng uit haar ogen keek.
ze zag aan me dat ik haar er goed uit vond zien.
we kletsten nog wat over koetjes en kalfjes, en zei toen uit het niets, we wonen maar een uurtje rijden van elkaar af...zullen we ergens halverwege wat gaan drinken?
mijn hart bonste in mijn keel, en wilde dit niet doen...nee eigenlijk wil ik dat niet zei ik, waarop zei gelijk dr topje naar benden trok, en haar mooie witte bh liet zien en zei..wil je niet weten wat hier onder zit dan?
Mijn lul begon gelijk vol te stromen met bloed..en werd ontzettend geil...ja eigenlijk antwoorde ik.
langZaam trok ze 1 kant van haar verder naar beneden en stopte net op haar tepel...deze wil jou wel zei ze..
ik antwoorde dat ik doe ook wel wilde, de geile gedacht dat ik haar zou ontmoeten en die mooie bosten in mijn handen kon nemen, en zachtjes over haar tepels kon likken maakte me zo geil dat we ergens afspraken.

Ik stapte in de auto de begon te rijden, tijdens het rijden werd mijn pik al hard, aan de gedachten dat ik zo meteen een eigenlijk bekende vrouw zou ontmoeten die erg aantrekkelijk en geil was. ik dacht aan alles wat kon gebeuren maar durfde het allemaal niet meer dan te hopen.
Aangekomen op de carpool parkeerplaats waar we afgesproken hadden was ik nog de enige auto.
ik parkeerde hem ergens haverwege, en wachte op mieke.
ineens kwam er een mooie fort Ka aanrijden en stopte naast me, ze keek me aan begen te lachen. ohw wat werd ik nu geil, ze was er gewoon en nu? ze zag er heel mooi uit, haar haren nog steeds los, niet teveel makeup, mooi slank lijf. ze had wel dr topje gewisseld voor een strak kort t shirt.
ze stapte tegelijk met mij uit, liepen naar elkaar toe en gaven elkaar een hand. ik wilde haar kussen, toen ze mij geijk tegen haar aan drukte en drie intieme kussen gaf.
Fijn dat je er bent zei ze. ze keek naar beneden, en zei gelijk en volgens mij vind je pik het ook fijn hier te zijn, ik keek naar mn lid en zag hem inderdaad half stijf tegen mijn korte broek aan drukken. sorry zei ik. ze lachte pakte hem gelijk vast, en zei dat ze juist daarvoor kwam.
zullen we het drinken maar overslaan? vroeg ze terwijl ze zachtjes mn pik en ballen met 1 hand aan het kneden was.dat vind ik helemaal niet erg. helemaal alleen stonden we daar op de parkeer plaats, een beetje verderop was tegen de bosrand een picknick bankje en tafel, zullen we daarheen gaan? vroeg ze. ik stemde interwijl ik naar haar tepels keek die nu door haar shirtje begonnen te prikken.
Ja, ik vind dit ook geil zei ze gelijk.
We liepen naar het bankje ze liep voorop, ik bekeek haar van achtern, ze had hoge haken aan met een leuk en stoer donkergroen kort broekje. haar kontje draaide mooi op en neer terwijl ze liep. ik zag dat ze een mooi zwarte BH mat kant aan had onder haar shitje.

Bij het bankje aan gekomen was mn pik nog steeds hard. volgens mij wil die eruit vroeg ze met een hele geile blik en stem.
Heel erg graag antwoorde ik.
Ze pakte de rand van mn broek en trok me naar zicht toe, kuste me vol op mijn mond en liet zachtjes aahr tong tegen de mijne aan komen...ze zuchte zachtjes...en begon met haar kutje tegen mijn been te wrijven.Ik voelde haar schaamlippen tegen mijn bee drukken..zachtjes begon ze harde te ademen. Zal ik hem maar bevrijden zei ze. ik knikte instemmend. ze ging door haar knieeen en ging gehurkt voor me zitten, pakte de rand van mn broek en trok hem langzaam naar beneden...mijn lul stond hard omhoog in mn boxershort, net aan het randje van mn boxer zag je mijn eikel eruit komen.
Ze keek er naar en drukt haar warme gezicht tegen mn boxer aan, haar handen op mn billen, en drukte mn pik stvig tegen haawang, af en toe kwam het puntje van mn eikel tegen haar gezet.. ik kreunde dan zachtjes.
Wil je me? vroeg ze..oh ja heel graag antwoorde ik.
Met het ppuntje van dr tong ging ze over het puntje van mijn eikel.. ohw dat voelde geil aan.
ik kreunde...wil je meer. ja knikte ik..
Met haar mond duwde ze mijn boxer naar beneden terwijl ze mijn pik steeds dieper in haar mond nam.
ohw wat was dit spannend en geil..het voorvocht kwam gelijk mn lul uit..ze likte het op en zei dat ze meer wilde..ze begon met steeds sneller en sneller te pijpen en ik werd steeds geiler en geiler..alleen al van hoe geil ze erbij zat..zo mooi gehurkt, haar schaamlippen drukte door haar broekje, en haar tepels drukte tegen mijn benen...
Ik pakte haar shirtje en trok hem omhoog, ze stopte met mij te zuigen en liet het toen om haar shirtje uit te doen. ik voel haar warme lichaam nu tegen me aan komen... ik maakt haar BH los, en liet mijn handen naar voren glijden over haar borsten. terwijl mijn pik over haar gezicht wreef, ze genoot ervan om mn harde paal zo bij haar gezicht te hebben.
Daarvoor kwam je he? om mn borsten te zien lachte ze..
ze pakte haar BH en trok het uit. haar mooi witte borsten pronkte recht vooruit, een mooie tatoo van een vlinder net onder haar linker borst.
ze kwam omhoog enliet mijn pik tussen haar borsten dor glijden. ohw wat was mijn pik hard en groot, dit had ik zelf nog nooit mee gemaakt zo mega geil dat ik was, ik zag aan haar dat ze ervan genooet om de touwtjes in handen te hebben. ze drukte me achterover op de pick nick tafel, mn pik stond nu recht omhoog. ze pakte hem met 1 hand vast en begon zachtje te trekken terwijl ze met haar andere hand dr broek los maakte, ze liet dr broek naar beneden glijden, ze had er niets onderaan, en ik zag het nat van haat kutje in dr broekje zitten.
Ik vroeg haar of zij mij ook wilde, maar gaf geen antwoord...
Steeds sneller trekkend aan mijn pik begong ze zichzelf ook te vingeren...ze sloot haar ogen en begon ook zwaar te ademen. ze voelde dat ik echt geil aan het worden was en het niet lang meer zou duren voor ik kwam.
Ze stopte met trekken, en ging boven mij op de tafel staan, ze hurkte over mn heen, haar helemaal kaalgeschoren kutje stond helemaal open net boven mn borst, ze begon zichzelf weer te vingeren..en zag het vocht en geiligheid uit dr kut komen... ik kon mezelf niet meer houden, en likt langs haar vingers af door dr ontzettend natte snee..
ohw wat smaakte ze lekker..ze kreeunde hard, en dat ga mij de ´´go´´ om door te gaan...ze pakte mijn hoofd en druikte mn gezicht tegen haar kutje...ik bleef haar steeds sneller op dezelfsde plaat likken..haar heupen begonnen te draaien, waardoor haar kutje door mn hele gezicht wilde wrijven, maar ik hield mn tong op dezelfde plaats, dat maakte haar gek.
ze drukte me weer op de tafel, en liet in een harde beweging mn harde pik in haar kutje komen.
We kreunde alletwee tegelijk. wat voelde ze warm en nat.. ik stond gelijk op klaar komen.. ze begon me steeds harder te neuken. ging steeds sneller op en neer, en doordat ze zo gehurkt boven me hing, kon ik mn pik echt goed in haar zien gaan en ging hij er ook echt diep in.. daar maakte ze ook goed gebruik van om het steeds harder in te stoten. ik moest echt gaan komen ik kon het niet meer houden...ik zei het tegen haar maar ze bleef gewoon kei hard door neuken.
ik spoort haar ineens hard vol, en sessie van gekreun van genot kwam uit mn mond, ze voelde en hoorde mij goed klaar komen, maar haar geneuk stopte niet...ze bleef door gaan..ik wil ook komen zei ze, ze begon zich zelf erbij te vingeren, terwijl ik lag te beven op de tafel van genot..tewijl ze zich vingerde voelde ze het zaad van mij uit haar kutje komen. ze veegde het op mt haar vinger en likte ze af..maakte ze nat en ging wweeer door met vingeren, dit herhaalde ze een aantal keer, en maakte haar ok zo wild dat ze ook klaar ging komen, met mn laatste energie stote ik heftig me op haar ritme en kwam ze spuyiten op mn lul klaar, ze spoot me helemaal onder, en kon haar evenwicht niet bewaren opm gehurkt te blijven zitten en kwam al spuitend op me liggen..samen nat van haar geil usten we elkaar, ze vroeg of ik ervan genoten had.
waarop ik instemmend ja knikte..
ik kon niets meer zeggen was helemaal buiten adem.

We kleden ons aan, en zijn in de auto gestapt en naar huis gereden.
We hadden telfeoon nummers uitgewisseld, en hebben nog regelmatig afgesproken, maar zo heftig en geil als die keer is het nooit meer geworden.

Mijn vriendin weet nog steeds van niets, maar geniet wel van alle dingen die ik van mieke heb geleerd.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online