Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Angst voor de Waarheid {1}
Toen ik voor het eerst hoorde dat er 10% kans is om homo te zijn, keek ik om me heen, en bedacht ik me wie dat zou kunnen zijn. Maar ik dacht er natuurlijk niet aan naar mezelf te kijken.

Als ik een homo voor me zag, dacht ik aan een jongen met roze kleren en sjaal, blond haar en altijd vrolijk. Ik denk dat meerdere mensen dit hebben. Maar sinds een paar maanden denk ik daar anders over. Want ik ben niet roze gekleed, heb geen lach op mijn gezicht en heb geen blond haar.

Een paar maanden terug moest ik weer naar school. Door te veel zitteblijvers waren er weer nieuwe klassen. Dat is moeilijk, want je moet je weer aanpassen aan andere personen en hun karakters. Maar in de klas waar ik nu zit is een jongen waar ik gewoon mezelf kan zijn. Aan het begin van het schooljaar vond ik dat al vreemd. Hij heeft donkerbruin rasta-haar en bruine ogen.

Hij was dat jaar verhuisd, en was dus voor het eerst op deze school. Niemand kende hem en ging dus naast hem zitten. Maar we hebben een even aantal kinderen, en dus kwam hij dat lesuur naast mij...

"Ik heet Casper," zei hij. "En jij?" "Mijn naam is Kai, en..." Maar ik hield mijn mond maar toen de lerares ons boos aankeek.

Na de les kwam een gesprek op gang. Hij leek een aardige jongen en al snel werden we kamaraden, maar steeds vaker kreeg ik een vreemd gevoel in mijn maag, waarvan ik niet wist wat het was.

Rond kerst hadden we een speciale les bij grieks: Filosofie. Ik zat weer naast Casper, die de hele les erg bezweet was. Plotseling vroeg hij aan de leraar of hij even naar de WC mocht. Hij schuivelde de gang op, en nog geen seconde ater hoorden we een . De leraar stoof meteen de klas uit.

Casper had koorts. Het was niet ernstig, maar hij was te duizelig om zelf naar huis te gaan. Ik heb hem toen achterop mijn fiets naar huis gebracht. En bij hem thuis hem wat water gegeven. Ik belde de school even dat we waren aangekomen, maar dat de ouders van Casper niet thuis waren, waarschijnlijk even naar de winkel. "Wacht daar dan maar even totdat er iemand thuis is," was het antwoord dat ik kreeg.

Ik heb hem toen in bed geholpen. Maar het voelde allemaal zo raar... er was maar één goede verklaring voor. Ik was homo.

Na de kerstvakantie hadden we het bij Biologie over hormonen. Ik bladerde wat verder en zag een hoofdstuk 'Homoseksualiteit'. Ik schrok! Casper zag me schrikken en vroeg: "Is er iets?" "NEE," zei ik vlug en ik klapte het boek dicht voordat Casper kon zien waar ik naar keek.

De dag daarna vroeg Casper of we weer een keer zouden logeren. Dat hadden we al twee keer gedaan, maar toch had ik er deze keer een ander gevoel bij. Door dit gevoel liep de avond anders dan ik ooit had kunnen verwachten...

wordt vervolgd

WALLACE

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online