Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

liefde doet pijn
mijn verhaal..
ik begon haar lere kenne van mij werk. zij is heel lief meisje..
ik was 2 jaar achter haar maar zij wou eerst geen relatie.. en ik was GEK op haar..elke avond bel ik haar we bleven tot 6,7 uur in de ochtend prate over allees en nog wat.. en iedere keer zeurde ik dat met haar relatie wil. en zij zai altijd van ik wel relatie met jou. zij zai altijd dat zij met mij als goede vriende wou blijve. na 2 jaar contact beld ik haar een avond om 1 uur s'nachts. ik zai dat ik kan het niet meer vol houden..ik was gek op haar en zij wou alleen vriendschap. en dacht bij mij zelf als ik haar niet meer bel dan kan ik haar vergete.. dus ik zai tegen haar dat ik haar niet meer zou bellen en geen contact zou houden.want ik kon het echt niet meer..
hoelang ik met haar in contact bleef hoveel ik voor haar voelde.. dus ik zai dat ik geen contact meer met haar wel en dat zij moet mij ook niet meer bellen.. en guess what..zij wou toen relatie met mij!!!!! ik dacht yess i got her..!!
now toen haden we relatie maar ik zag haar heel weinig 1 keer in mand of anderehalf maand 1 keer en eerst keer hebben we afgesproken in Woerden was om 12 uur daar zoude we zijn. ik was dar om 12 uur en belde haar.. zij kon niet vertreken omdat haar bank pas niet werke. dus ik zai tegen haar dat zij moet gewon daar in haar woonplaats wachte ik zou haar vandaar ophallen.ik ging haar ophallen met trein we gingen naar LEIDEN we hebben leuk dag daar.. en darna haden we elke avond telfonisch contact ons langste telefon gesprek was van 10 uur s avonds tot 7 uur in de ochtend hahah.. na paar keer afspreken.. was ik helemaal van haar geworden ik was gekop haar.. ik was helemaal verliefde.. ik kon niet zonder haar.. maar ik was dom ik ging vreemd met een meisje. zij was er achter gekome krgen we grot ruzie het was uit maar ik kon het niet.. k belde haarr om goed te maken.. ik heb avonden gehuilt.. maar ik kreg nog een kans van haar.. ging tijdje tussen ons heel goed. maar darna weer ruzie en alles.. tot zij deze zommer van 2009 op vakantie gegaan. Naar Iran. ik wist zeker als ze terug komt gaat het ons levetje prefect worden. na heel erg verlangen ze was terg gekome.. ik kon niet wachte tot ik haar in me armen nemen en zege tegen haar dat ik super veel van haar hou en dat zij me alles is.. maar we hebben ruzie gekrgen om een MSN dat van mij neef is.. had ooit zelf die msn gemaakt maar toen heb ik die wachtword aan mij neef gegeve.. maar omdat ik me vervelde omdat zij in iran was beslot ik die wachtword van me neef te vrage en daar gaanprate.. EERLIJK gezegt met meisjes te prate.... maar op een van andere manier zij is er achter gekome en het is uit gegaan en ik weet het komt noit meer goed..
maar ik hou van haar, en zal atlijd van haar houden,, in me toekomstig vrouwe wil ik haar zien.. 11 maand relatie heeft me hele leve veranderd.. ik ben stapel gek op haar.. maar ik kan niet meer terug bij haar.. en ik wel ook niet zij is goede meisje en ik weet zeker zij verdient beter dan mij.. maar enege ding wat ik wel dat zij moet neit in verkerd pad gaat zo dat zij slecht naam krijgt..
iedere avond hoop ik van GOD alleen dat zij moet Niet verkerd pad op gaan..
Ik wil allen tegen alle lezers van deze verhal zege dat dit een Waargebeurd verhaal is en probeer nooit iemand van je leve kwijt raken die echt van je houd..

g,r sam

p.s ik heb veel spelling fout.. sorry..

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 10 bezoekers online