Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Brenda , Picture Perfect



"Brenda, die foto van jou was zo mooi. Heb jij wel eens een nieuwe serie laten maken." "Vond je hem echt zo mooi?" vraagt ze, terwijl haar verlegenheid haar hoofd rood kleurt. "Ja werkelijk," lach ik. Aan haar reaktie merk ik van niet. "Eeh, zou je het leuk vinden... Euh, ik zou het leuk vinden om eens een paar serieuse foto's van je te maken." Verlegen kijkt ze me, met die grote bruine kijkers, aan. "Echt?" Vraagt ze zacht. "Natuurlijk maak in géén geintje," zeg ik quasi-verontwaardigd. We spreken voor vrijdagmiddag af. "En..." zeg ik vlak voordat ze wegloopt, "neem wat verschillende bloesjes mee." "Is goed," zegt ze lachend en zwaait nog even.



Eindelijk is het vrijdag. Ik heb de provisorische studio klaar. Een groot laken creeert een kleedkamer die met een webcam wordt opgenomen. Haar borsten vastleggen is mijn 'dubbele agenda' voor deze middag. Eindelijk, twee uur, en Brenda komt binnen met een grote tas. Ik laat zien wat de bedoeling is en leg haar uit waar te poseren. "Ow, alleen portret?" vraagt ze. "Dat was eigenlijk mijn bedoeling, maar we kunnen ook meer doen natuurlijk." "ja veel meer," hoor ik haar zacht tegen zichelf zeggen terwijl ze de kleding uit haar tas haalt.



Ik maakt een paar portretjes in het t-shirt dat ze aan heeft en dan zeg ik dat ze iets anders aan moet doen. "Okay," lacht ze en trekt haar shirt tot boven haar hoofd en wacht. Verlegen heb ik mijn ogen afgewend. "Hallo," zegt ze dan opeens, "ik sta hier te wachten hoor." "Wil je dat ik doorga," stotter ik, maar ze hoeft geen antwoord te geven. Ze draagt een zwarte Marlies Dekkers, die, volgen mij, net even te klein is voor haar borsten. Ze gooit het t-shirt aan de kant en poseert met haar duimen in de band van haar broek. Haar tepels priemen door de dunne stof.



"Benda, zo ken ik je helemaal niet." zeg ik. "Jij kent het verlegen meisje," lacht ze. Ze steekt een vinger in haar mond en poseert als verlegen schoolmeisje. "Niet de zelfverzekerde vrouw," merkt ze op terwijl ze haar bh-bandje iets van haar schouder schuift. Hij blijft net boven haar tepel hangen. "Die zelfverzekerde vrouw, die weet wat ze wil." Knoopje voor knoopje maakt ze haar strakke jeans los. "Die vrouw wil jou," zegt ze. Oef wat krijg ik het heet. Ze schopt haar pumps uit en loopt op mij af. "Ze wil jou... diep in haar voelen," fluistert ze in mijn oor. Haar hand grijpt mijn kruis, die al aardig gespannen staat. Haar 'dubbele agenda' staat mij meer aan. Mijn hand grijpt haar borst en schuift de stof onder haar tepel. Ze geeft een tik op mijn hand, "hey! professioneel blijven," lacht ze en loopt door naar haar kleding.



Daar trekt ze, met haar rug naar mijn toe, haar jeans over haar lekkere kont. Een kleine zwarte bij haar bh passende string blijft achter. Ze kiest voor een pastel groen zomerjurkje. Ze denkt even en besluit toch haar bh uit te trekken voordat ze de bandjes in haar nek vastknoopt. "En?" vraagt ze. Ze draait een rondje. Aan mijn blik ziet ze dat ik het erg leuk vind staan. Ze borstelt haar haar nog even en doet het in een paardenstaart.



Ze poseert als de lente. Zo mooi, zo speels, zo fris. Dan keert ze mij haar rug toe en haar handen verdwijnen onder haar rokje. Ze trekt haar string uit en laat hem net boven haar knieen achter. Ze keert zich om met de befaamde Marilyn Monroe pose. Ze werkt haar slipje naar de vloer en komt naar me toe lopen. Ze begint over mijn broek te strelen. "Zullen we deze fotoserie XXX afmaken?" fluistert ze geil terwijl ze mijn broek open maakt. Haar hand verdwijnt in mijn boxersshort. "Mmm, hij is het er mee eens," Ze streelt mijn inmiddels stijve lul. Ik laat ga met mijn hand onder haar jurkje over haar heerlijke stevige borst. "Is dit je antwoord," fluister ik.



Na een heerlijke passionele kus zakt ze langzaam op haar knieen en begint rondjes om mijn eikel te likken. Ze kijkt me smekend aan en ik klik verder. Voordat ze hem naar binnen zuigt trek ik de strik in haar nek los. De bovenkant van haar jurkje valt van haar heerlijke borsten. Ze zuigt mijn lul naar binnen en begint heerlijk te pijpen. Met een hand streelt ze haar borstje, de andere is verdwenen onder haar rokje. Ze pijpt me langzaam met diepe halen. Al snel weet ze mijn 22cm helemaal in haar mond te nemen. Dan, na een kleine kusje op mijn eikel staat ze op. Eerst krijg ik een passionele kus en daarna voert ze me haar vingers die net in haar grotje hebben gezeten.



Aan mijn lul trekt ze me mee en gaat op de rand van de tafel zitten. Ze haalt mijn eikel even tussen haar schaamlippen door, maar, met de smaak van haar nectar nog op mijn lippen besluit ik eerst te knielen om meer te halen. Ze trekt haar rokje op haar buik, haar kale kutje, haar grote rode schaamlippen glimmend van de nectar, Mmmm. Nadat ik mijn even te goed heb gedaan aan haar geil ga ik, met kleine kusje via haar prachtige platte buikje naar die heerlijke borsten. Aan mijn haar trekt ze me verder. "Neuk me," fluisterd ze hees. Ze grijpt naar mijn lul en brengt hem naar de ingang van haar grotje. "Neem me," kreunt ze. Langzaam baant mijn eikel een weg tussen haar strakke wanden. "Neem me hard," scheeuwt ze uit. Ze gaat achterover liggen en brengt haar voeten naar mijn kont om me aan te sporen. Ik ondersteun haar benen en ram mijn lul hard naar volle diepte. "Jaaa," kreunt ze hard. Bij iedere stoot hijgt ze zwaar. Als ik een opname maak van het terugtrekken van mijn lul zie ik haar kutlippen zich wanhopig vastgrijpen. Dan stoot ik hem weer hard naar binnen en zie mijn eikel haar buikje omhoog duwen. Haar stevige borsten bewegen hypnotiserend op het ritme van mijn stoten. Dan begint haar hele lichaam te trillen, haar kutje melkt mijn lul tot een hoogtepunt. Ik ram mijn zaad diep in haar buikje. "Jaa," scheeuwt ze kreunend en grijpt de zijkant van de tafel. Ik buig over haar heen en kus haar. Zij grijpt me in mijn nek. "Blijf nog even in me," fluistert ze.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online