Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

wind
Het was de 6e dag van de vacantie op het snekermeer. Snikkermeer noemden ze het omdat het zo heet was. Het enige wat ze deden was met de vaarboom van het eiland naar het plaatsje varen, daar het hoogstnoodzakelijke kopen, de cassiere mee uit vragen en weer terug varen naar het eiland. Het was wel gezellig maar hij had andere verwachtingen gehad van de week. De rest riep 'kom we gaan voetballen'. Maar hij liep naar de kop van het eiland, soms wil iemand wel eens alleen zijn. Hij keek wat uit over de plas, er waren bijna geen boten. Toen zag hij haar. Ze kwam aanzwemmen met nog een ander meisje. Pas toen ze dichterbij kwamen keek hij naar ze, maar niet te lang. Gek, het was net of ze wat langzamer gingen zwemmen. Ze zwommen naar de kant in zijn buurt. Hmm
Hij draaide zich op zijn buik en keek ze na, het beeld stoorde hem niet. Plots kwam hij er aan rennen. 'Zit je hier? We gaan varen! In de verte zag hij de meisjes in de buurt van hun boot gaan zitten en uitgebreid een complete picknick klaarmaken. 'Ga maar, ik zie jullie wel als jullie weer terug komen'zei hij. Langzaam zag hij zijn maats wegbomen met de boot. Eindelijk, de kust was veilig. Zo nonchalant mogelijk liep hij rustig naar ze toe.'Zeg hebben jullie toevallig een groep jongens gezien? Ik ben ze kwijt......'

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online