Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Spontaan
Ik ben een meisje van 25 jaar en werk in het zuiden van het land bij een bedrijf als administratief medewerkster.
Met iemand van het productie gebouw dollen we altijd een beetje over lekkere geile praatjes.
Van het een kwam het ander allebeide werden we lekker geil op elkaar, je weet wel het begon bij een kusje en mee en dan pakte hij mij lekker bij mij kontje dan kropen de kriebels door mijn buik langs mijn lekkere poesje naar mijn benen.
Op een dag vroeg hij me hoe laat ik op mijn werk zou komen, hij zei als je nou wat eerder komt heb ik een leuke verrassing voor je.
Normaal gesproken moet ik om 8.00 uur beginnen ik zei tegen hem dat ik morgen om 7.30 uur daar zou zijn.
De dag daarop was ik er om 7.30 uur ook hij stond precies om half 8 achter mij we gingen samen naar binnen, eenmaal op kantoor aangekomen zei hij tegen mij laat het licht nog even uit anders denken ze dat je er al bent.
Ik trok vlug mijn jas en liep door naar het kantoor van mijn baas omdat daar geen ramen zijn.
Ik ging daar op tafel zitten en wachten wat mijn verrassing was hij kwam achter mij aan en had mij al weer een keer bij mijn kontje gepakt alleen al van de gedachte begon mijn poesje al lekker vochtig te worden.
Hij stond voor mij en begon mij lekker zwoel te kussen ik begon met mijn hand zachtjes over zijn ballen te strelen ik voelde dat hij ook een heerlijke dikke lul had gekregen.
Hoe meer mijn verlangens er in mee begonnen te spelen hoe natter ik werd.
De kriebels vlogen door mijn lijf van geiligheid, ik opende zijn rits van zijn broek en haalde zijn harde pik eruit ondertussen had mijn broekje ook al open gemaakt en ging langzaam met zijn handen naar boven tot hij mijn borsten had bereikt op het moment toen hij mijn tepels aan raakte begon ik zachtjes heerlijk te kreunen. Op een gegeven moment pakte hij mij op van de tafel en draaide mij om ik ging lekker lang uit op de tafel liggen met mijn kontje naar hem gericht.
Hij deed mijn broekje langzaam naar benden en ging met zijn lul lekker tegen mijn kontje aan rijden dat beviel hem wel want ik voelde zijn lul nog dikker worden tegen mijn billen.
Ondertussen deed hij heel onverwachts, lekker een vinger in mijn kutje waardoor een hevig kreetje liet gaan, het was zo lekker dat ik door bleef gaan met kreunen hij masseerde lekker mijn clitoris ik werd er zo ongelofelijk nat van dat ik zei dat zijn heerlijke lul lekker achter in mijn kutje moest duwen ik duwde mijn kontje omhoog en hij aarzelde geen moment hij pakte zijn lul en hield hem net tegen mijn natte lipjes aan hij zei is dit wat je nou wil waarop ik antwoordde “ja�.
Hij duwde heel langzaam zijn lul tussen mijn lipjes ik wist niet waar ik het hebben moest het was zo ongelofelijk lekker dat ik begon te roepen vlugger, vlugger waarop hij meteen reageerde.
In een vluchtig moment zag ik op mijn horloge dat het bijna 8.00 uur was geworden ik zei vlugger er komt zo iemand aan op dat moment kreeg ik een golf van genot over mijn hen waarop ik heerlijk klaar nog geen halve minuut later spoot hij heerlijk al zijn zaad zo in mijn kutje, langzaam haalde hij zijn lul uit mijn drijf natte kutje.
We kleden ons samen vlug aan en liepen weer terug het kantoor in ze deed het licht aan en op dat moment kwam mijn collega binnen.
Hij liep weer terug naar het productie gebouw en ik zat nog zeker een kwartier na te genieten van de verrassing die ik net gekregen had.
Waarop ik hem meteen mailde dat het zo ontzettend lekker was, dat het voor herhaling vatbaar was.Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online