Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de vliegenbegrafenis
er waren eens 3 stuntmannen ze gingen een stunt doen ze gingen elk in een kamer van een hotel de eerste man kwam in een kamer met wurgslangen de tweede man kwam in een kamer met giftige schorpioenen en de laatste man kwam in een kamer vol van vleesetende vliegen de volgende morgen komt de baas van het hotel kijken hij kijkt in de kamer met de slangen daar ligt de stuntman vol van de bete dood op de grond dan gaat hij naar de kamer met de schorpioenen ook die stuntman ligt dood in zijn bed vol van de schorpioenebeten en als laatste kijkt hij naar de kamer met de vliegen de man was gelukkig niet dood want hij zij dat hij 1 vlieg had dood geslaan en dat de rest naar de begrafenis ging




hahahahahahahahahahaha

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online