Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Een zwarte duik
'Ben je blij?' mijn moeder lag met mijn babybroertje Pimmy op de bank. Pimmy krijste. 'Sinds je Pimmy hebt, kijk je niet meer om naar mij...' 'Daar is niks van waar, Lotte! Ik heb het gewoon erg druk met de baby. En ik praat heus nog wel met jouw.' 'Nou, gisteren zei je anders geen woord tegen me, behalve 'we gaan eten' en 'pas goed op Pimmy'.' Riep ik kwaad. 'Naar je kamer, jongedame. Hier mag Pimmy niet betrokken mee zijn.' Hard stappend liep ik de trap op. Ik sloeg mijn kamerdeur open en liet me op mijn ijskoude vloer vallen. 'Wat is mijn leven toch vreselijk eenzaam... mijn moeder ziet me niet staan, mijn vriendje Tobias flirt alleen nog maar met andere meisjes, mijn vriendinnen praten alleen nog met ene Amy...' treur ik hardop. 'Volgens mij staat Tobias op het punt om het uit te maken. wordt mijn leven nog leuker van.' ik sta op en laat me op mijn bed ploffen. 'Waarom is alles nou zo oneerlijk verdeeld? Waarom vallen alleen players op mij?' de tranen rollen over mijn wangen. 'Lieverd, wat is er?' zegt mijn moeder, die opeens bij me op mijn bed is gaan zitten. ze heeft me vast gehoord. 'Dat ga ik je mooi niet vertellen. Puberzaken.' en ik loop de kamer uit. Mijn moeder schudt haar hoofd en zegt zacht tegen zichzelf: 'Laat Lotte maar kletsen, Ria... ze zit in de puberteit.'
en met die woorden loopt ze naar beneden.

de volgende dag zit ik op een muurtje. ik zit op het randje, waardoor ik bijna het water in val. maar het is niemand ooit gebeurt, dus ik hoefde me nergens zorgen over te maken...
en toen gebeurde het: een aantal jongens van een jaar of veertien keken me op een vieze manier aan en eentje probeerde me te zoenen, ik duwde hem weg, maar viel in het water. de jongens gaven elkaar een high five en liepen weg. ik zonk weg in het diepe water. alles werd zwart om me heen. 'Het maakt toch niks uit.' zucht ik. 'Mijn leven is toch al voorbij.' ik sluit mijn ogen. en ik ben niks meer. geen aarde, geen lucht. Niks. had ik maar niet zo gezeurd. was mijn leven maar anders... dan was ik er nog geweest.



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online