Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Ik ben Martin niet.
Er was een jongen die adam heette.
Hy moest naar het ziekenhuis omdat zijn amandelen eruit werden gehaalt.Het was de avond van Halloween. De muren van het ziekenhuis waren appelblauwzeegroen geverfd. Beeuuk !! Wat een kotskleur. Hy deelde een kamer met een jongen. Martin. Hy zei heel de tyd ; ik ben martin niet ! Ik ben Martin niet ! Toen kwam er een verpleegster Adam welkom heten. Adam vroeg wat er met die jongen scheeld. ' Och ' zei de verpleegster. Dat is Martin. Hy zegt heel de tyd dat hy Martin niet is maar dat is hy wel. Waarom is hy hier ? vroeg Adam. Zyn voet moet worden geamputeerd. Later op de avond ging Adam op het bed van Martin zitten. Hy zei ; ' Hallo Martin " Ik ben Martin niet ! Ik ben Martin niet. Antwoorde de jongen. Op het naambordje stond wel de naam Martin. Ik ga slapen.. Slaapwel Martin. Voor de laatste keer IK BEN MARTIN NIET !! Snauwde de jongen toe. Adam kroop onder de wol, want de volgende dag worden zijn amandelen eruit gehaald. En by 'Martin' word zijn voet geamputeerd. .. Zzzz.
Ik droomde over een roze olifant.. PING. Er gaat precies een liftdeur open. Ik zag ook een jongen in men dromen die mijn naambordje verwisselde met het zijne. OPSTAAN klonk er opeens. Goedemorgen MARTIN zei 1 van de verpleegsters. ?? Wat ? Ik ben Martin helemaal niet ! Hy is Martin ! Tyd voor de operatie Zei de andere verpleegster. Wat ? 'Je voetamputatie'. Ik ben martin niet ! Schreeuwde hy. Op je naambordje staat vanwel MARTIN. Maar ik ben Martin helemaal niet !! Geloof me nou tog ! De hoofdverpleegster zei ons al datje dat zou zeggen.;) Kom met ons mee. Ze bonden Adam vast aan het bed.De liftdeuren gingen toe. Adam keek naar Martin die met een gryns toekeek. En toen gingen de liftdeuren dicht.

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 12 bezoekers online