Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

In je string naar de wc lopen...
tot de dag van vandaag schaam ik me nog steeds te pletter...

2 maanden terug moesten we gymen en tijdens het omkleden moest ik naar de wc. alleen de wc zat niet automatisch in iedere kleedkamer, dus moest ik uit de kleedkamer.
ik zat in mn string en had geen zin om mn broek even snel aan te doen, ik dacht, die wc zit toch dichtbij, daar loop ik wel even snel heen.

e heenweg ging goed, maar toen ik eruit kwam ging de jongens deur open, ik wist niet hoe snel ik hem moest peren, maar halverwege bleef mn string aan een deur klink hangen waardoor hij kapot ging.

al die jongens zagen het...





Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 32 bezoekers online