Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

DE MOOISTE JONGEN VAN DE KLAS & IK (deel 2)
Ja zeg ik snel voordat het te laat is. Marc klopt even op mijn voet en legt het zakje met ijs weer recht. Hamish komt naar beneden met een dienblaad vol drankjes plus wat kaas met crakers op een bord, met daarnaast drie keurig gevouwen servetjes. Hij zet het blas op het melkkrat dat dienst doet als tafel en gaat op het houten krukje zitten. Marc maakt een craker met kaas voor me, terwijl Hamish de PlayStation aanzet. Marc houd mijn voeten op zijn schoot terwijl hij roze olifantjes afschiet met zijn duim. Hamish lijkt te zijn vergeten dat ik er ben. Een uur later belt papa. Ik kruip de trapp op naar de gang boven waar ik bij de deur ga zitten om mijn schoenen aan te doen. Marc volgt me en hij moet lachen om mijn gekruip. Hamish blijft beneden, dat is fijn. Marc opent de deur zodat ik naar buiten kan kruipen, het stoepje op. Dan gaat hij naast me zitten en pakt mijn hand. Ik kan duidelijk merken dat hij dit eerder heeft gedaan. Daar ben ik blij op, Want ik zou niet weten wat ik zou moeten doen. Hij aait langs zijn wang met mijn hand en ik voel zijn zachte huid en ik wens dat hij een deken was waarin ik mijn gezicht kon wegstoppen, en door die gedachte ga ik diep ademhalen. Ik kan niet praten, maar dat lijkt ook niet nodig. Hij buigt zich voorover en zoen me nog een keer en het is net als water drinken wanneer je enorme dorst hebt. Mijn hele gezicht staat open en alle gevoelens in mijn lichaam stromen vis mijn loppen het zijne in. Dan word ik bang, ik draai mijn hoofd weg om de straat af te speuren naar onze auto. Heb je zin om morgen af te spreken? vraagt marc. Ja goed eh... bij uitgang 5? zeh ik, te snel. Ik zie je op school wel. We hebben scheikunde. Zal ik je een geheimpje vertellen? vraag hij, een beetje flauw, mar wel heel schattig. Ik knik. Ik wou dat ik je partner ws in plaast van Hamisch zegt marc. Ja zeg ik, omdat ik niet beters weet te verzinnen. Gelukkig stopt papa op dat moment voot het huis. Ik trek mijn hand uit die van Marc en hij laat me gaan. Ik wel opstaan, maar mijn enkel doet nog steeds gruewlijk pijn, en ik moet me vasthouden aan het hekje. Marc tilt me weer op. Marc, ik ben veel te zwaar. Uitslover roept papa uit zijn raampje, maar doet wel het portier voor hem open. Ik voel me net een prinses zeg ik , terwijl Marc me in de auto zet. Ongelooflijk, dat ik dat net heb gezegt. Wie zegt er nou zoiets debiels? Zoiets meisjeachtig? Als Shawna we ooit achter komt dat ik dat heb gezegd, maakt ze me helemaal af. Doei zegt Marc. Tot morgen zeg ik terug.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online