Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

verboden sex
Dus hoe ik myn eigen vriend belazerd heb; door hem leerde ik een jongen kennen. De eerst keer dat ik de jongen (h) zag, hadden we al een klein vlammetje voor elkaar branden. Door met elkaar veel op internet gepraat te hebben spreek ik toch een keer met hem af. Hij is zo sexy! Ik kon er niks aan doen.

Verder die avond kwam die me halen met de auto! Een grote seat! Genoeg ruimte dus. Ik was gestresst en gespannen om het feit of iemand me met hem samen zou zien, het is en blijft namelijk een goede vriend van mijn vriend. Eenmaal weg heeft die de auto achter de gevangenis van myn regio geparkeerd. Dit maakte het voor mij, als 16 jarige extra spannend, hoe we begonnen te zoenen was alsof we elkaar al jaren konden..
Maar ik kon hem pas 2 weken, later haalde die zijn pik uit mijn broek, en ik schrok.. Wat zag die er overheerlijk groot uit. Ik begon ermee te spelen en ik voelde dat die snel klaar zou komen dus ik stopte.

Tussendoor trok die myn broek uit en myn slipje gooide die ergens door de auto.. Hy gooide me omgekeerd op de achterbank, schoof de stoelen naar voren, en begon me achterlangs te likken met tegelijkertijd een paar vingers erby..

Als ik eraan terug denk hoe lekker hy het deed! O god.. Mn kutje werd zo nat dat het om meer vroeg.. De auto was zo beslagen dat het wel opviel wat er in gebeurde. De spanning werd ons te groot omdat er nog wel redelijk veel auto's voorby reden.we hadden besloten om een ander keertje door te gaan...

Uiteindelijk zag en sprak ik hem nooit meer, alleen op tv!

Soms hoop ik ooit nog een keer zo gelikt te worden met die heerlijke vingers erby. Ik ben nog steeds met myn vriend samen en hy heeft het nog nooit zo lekker gedaan als zyn vriend die ik 1x meegemaakt heb.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online