Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Zalige nacht met Winnie
Wij woonden in een nieuwe wijk alwaar er een spontane vriendschap ontstond tussen de verschillende gezinnen.Winnie was goed bevriend met mijn vrouw en kwam vaak bij ons aan huis en jaarlijks met het wijkfeest gingen wij telkens goed uit de bol.
Tot in de late uurtjes bleven wij aan de dans en er werd menig glaasje gedronken. Geregeld werden tijdens de dans de lichten uitgedaan en telkens werd er duidelijk gescharreld en verdwenen enkele danspartners voor een zekere tijd.Tijdens een dans met Winnie deed zij duidelijk haar beklag over de timide houding van haar echtgenoot die duidelijk haar sexuele verlangens niet wist te bevredigen.
Spontaan gaf ik haar de raad dat zij hem op een subtiele manier moest verleiden en hem uitvoerig bespelen waar zij als beeldmooie vrouw zeker toe in staat was. Ons gesprek werd vertrouwelijker en toen geleidelijk de lichten werden gedempt voelde ik duidelijk hoe zij haar lichaam sensueel tegen mij aanwreef en mij in het oor fluisterde dat zij al lang verlangend was naar mij.
Zachtjes woelde zij met een begerige hand in mijn kruis en gulzig begonnen wij elkaar te tongkussen. Teder streelde ik haar borstjes terwijl zij in mijn gulp gleed en met zachte hand
mijn verlangende penis bespeelde.
Even gleed ik met een strelende hand tussen haar dijen, schoof haar broekje opzij en begon teder haar kutje te vingeren.Kreunend nodigde zij mij uit om in een nevenliggende salon verder te gaan. Ongemerkt trokken wij ons terug en op een intiem plaatsje schoof ik voor de eerste maal mijn verlangende mannelijkheid in haar verrukkelijke liefdesgrot.Gelijktijdig kwamen wij klaar en spoot ik mijn vele liefdesvocht in haar bronstige lichaam terwijl zij trilde van genot.
Dit werd het begin van onze geheime relatie waarvan wij al heel wat jaren genieten.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online