Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de enge nacht
Mieke zit beneden en mama zeg:''Mieke ga eens naar boven in je bedje liggen.''ze doet het licht uit en gaat haar bedje liggen.Ze slaapt bijna maar dan ineens hoort ze boem bam bing bong.
Mieke word bang heel stiletjes kruipt ze onder haar laaken.Dan hoort ze weer boem bam bing bong ze pakt haar pillamp en stapt heel zachtjes uit haar bed met het laaken over haar lijf.ze trekt haar kast open daar zit niks in dan doet ze de andere kast open ook niks. ze trekt de andere kast open en ineens MUHAHAHA een enge moordenaar springt uit de kast mieke is bang ze loopt onmiddelijk weg de moordenaar pakt haar vast en ze wurgd haar en dan werd mieke wakker. alles was normaal.




Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online