Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Mijn Prins Op Het Witte Paard
Het is nu al een paar maanden zo, een jongen van de manege doet mijn hart sneller slaan... Hij is zo knap !
Ik kon echt niet zonder hem, ik bleef niet meer uit zijn buurt vandaan. Ik kreeg paardrijd-lessen van hem, hij die alles zo lief kon uitleggen...
Het ging super !
En er gingen zo weken voorbij, tot dat ik zag dat hij geen single meer was.. Mijn wereld stortte in !!
En wéér verstreekten weken voorbij, en ik zag dat het iedere week een ander liefje was dat hij had. Zelf één van m'n beste vriendinnen. En toch was ik nog zo smoor op hem Ö
Een player dus, zei mijn abf'je. Die moet je niet proberen nemen. Die moet je negeren ! Maar ja, was de liefde maar niet zo ingewikkeld .
Ik bleef alleen achter, opeens wou hij geen lessen meer geven, ik praatte zelf niet meer met hem.
Tot op Valentijnsdag;
Ik met een paar vriendinnen op de manege wat 'chillen'. En ja, Hij kwam ook naar de manege, we 'speelden' sneeuwballengevecht en tikkertje, haha!
We liepen zoveel bij elkaar, dat het zo opviel... Maar toen moest ik naar huis. Ik zag hem niet, zowat 2 dagen niet, en het leek meer dan 2jaar!
Toen zag ik hem, en hij had een blik in z'n ogen, zo van, ...ik moet je iets vertellen...
Ik ging mijn pony in de loopmolen zetten(die molen stond wat uit het zicht). Hij kwam toen net met het zelfde moment naar daar, met een kruiwagen vol met mest. Ik keek of alles inorde was met mijn pony, en dat was zo, dus ik ging weer naar de stallen, totdat... Hij mij de weg versperde... En zei: Ik hou van jou !
Een schok ging door mij heen, euhm.. Shit.. Hij is een player, wat nu ? Maar ja, ik hou zoveel van hem, dus zei ik ja, ik ook van jou !
Toen, op dat moment als ik dat zei, kuste hij me, ik werd knal rood..
En op 14 februari waren we een stel.
We hebben nu al veel romantische momentjes achter de rug, zoals samen met de paarden op boswandeling..
Hij is mijn Prins op het Witte Paard !
P.S.: En van die 'Player-streken' is hij vanaf denk ik :D

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online