Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

vampier
een paar jaar geleden zat er eens een dood normaal meisje op haar kamer het zelf de te doen als jij nu doet(internaten). het ging allemaal goed maar opeens hoorde ze iets beneden. ze ging naar beneden en toen zag ze het: het was een vampier die haar ouders aan het opeten was. het meisje rende maar door de hele kamer maar het hielp niet. ze schreeuwde, ze gilde. ze deet alles maar niets hielp.
toen is ze weer naar boven gerend en ze pakte de telefoon. ze belde 112 om hun hier vandaan te halen want ze kon zelf niet uit het huiswant alles was dicht. de ramen waren vast gespijkerd en de deur was opslot. een uur later zat ze nog steeds op haar kamer en ze huilde als een gek! de hulptroepen kwamen maar niet. dus nu zit dat meisje nog steeds op haar kamer te huilen.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online