Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Dood,liefde?Grap!
Anne zit op haar bank te leren.Opeens...Wordt er sms't 'mijn vriendin heeft het uitgemaakt zonder haar kan ik niet meer leven weet dat ik van je hield ik ben bij het station zelfmoord aan het plegen! liefs Mathias ps ik wil mijn lievelingsnummer op mijn begravenis'!!!Anne schrok en snel sprong ze op haar fiets en tipte op haaar gms:DAT MEISJE IS JE NI WAARD IK KOM ER AAN DOE GEEN DOMME DINGEN!!X.In het station zit Mathias met zijn vrienden .Mathias zegt:ZE GELOOFT HET ZE KOMT HIER DIT WORD DE GRAP VAN DE EEUW!!!Anne fietst en fietst ze kijkt niet eens naar de stoplichten.Tot opeens...EEN VRACHTWACHEN HAAR OM VER REED!Iemand belde nog een ambulance maar...Het was te laat!Een van de vrienden van Mathias zegt:He ik hoor een ambulance!Zullen we gaan kijken?Toen ze een goed plekje zochttenom te zien wie het was konden ze niet meer lachen!Hun beste vriendin en hun schuld!!Geen een van de jongens had nog lef om nog naar haar begravenis te gaan!...

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 11 bezoekers online