Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

de foto
Op een zondag namiddag ging linda de graf van haar vader bezoeken.
Ze is daar lang gebleven toen het donker begon te worden besloot ze terug gaan.Toen ze dicht bij de deur kwam zag ze een foto op de grond liggen van een verdrietige man . Ze wist niet wat er gebeurde maar ze bukte en nam de foto, ze zette die in haar tas en ging weg .Na een paar dagen begon de man op de foto precies te glimlachen.Linda dacht dat ze droomde maar, na een paar weken zat de man op de foto blij.linda besloot om de foto te gooien ze scheurde die in stukken en gooide die in de vuilnisbak .s'Avonds toen ze in bed kroop hoorde ze iemand kloppen aan de raam van haar kamer. Toen ze keek zag ze de foto geplakt aan haar raam . Nochtans had ze die gescheurd.Linda werd na de jaren natuurlijk oud zoals iedereen oud word en ze stierf. Na honderd jaar gaat een meisje naar de begafenis van haar moeder . Toen ze besloot weg te gaan vond ze een foto op de grond liggen van een verdritige vrouw .de meisje wist niet wat er gebeurde maar ze bukte zich en nam de foto mee...


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online