Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

pasen wordt nooit meer hetzelfde
Het was eerste paasdag en in de ochtend waren ze druk in de tuin aan het werk geweest. Ze was de hele ochtend al opgewonden. Toen ze wakker werd had ze hem naakt in zijn bed zien liggen. Waarschijnlijk had hij een mooie droom want hij lag met zijn lul te spelen. Heel zachtjes trok hij met zijn aan zijn stijve jongen. Met zijn andere hand streelde hij zijn bellen. Hij kronkelde in bed. Ze vond het een geweldig gezicht en werd er geil van. Zachtjes streelde ze langs haar klitje die al behoorlijk vochtig was. Langzaam liet ze 2 vingers in haar kutje glijden. Ze kronkelde van genot terwijl ze haar ogen niet van haar mannetje kon houden. Hij viel weer rustig in slaap en draaide met zijn kont naar haar toe. Hij lag met opgetrokken benen zodat ze zijn sterretje en ballen goed kon zien. Ze kon het niet laten met een veertje zijn ballen en kontgaatje te strelen. Hij bewoog genoeglijk. Zelf werd ze als maar geiler en met intussen drie vingers neukte ze haar kutje. Het veertje had ze weggelegd en met haar andere hand kriebelde aan zijn ballen. Aan zijn bewegingen te merken vond hij het lekker. Ze bleef hevig doorstoten met haar vingers hand en met haar andere hand streelde z het knobbeltje dat voor zoveel genot zorgt. Hevig schokkend kwam ze klaar. Terwijl ze nog lag na te genieten werd hij wakker, hij kroop nog even lekker tegen haar aan. Ze voelde zijn half harde lul tegen haar billen en zijn handen om haar borsten. Ze zou wel door willen gaan maar dan kwam er van de tuin doen niets meer terecht en dat moest echt gebeuren. De zon scheen inmiddels door een smalle strook langs het gordijn, het beloofde een mooie dag te worden.

Tijdens het werken in de tuin werd ook de grote parasol neergezet. Dat was een precisie werkje want hij moest zo worden geplaatst dat je heerlijk naakt van de zon kon genieten en toch niet zichtbaar voor de buren te zijn. Ze dacht nog aan die al die heerlijke dagen heerlijk samen in het zwembad bij het vorige huis. Geweldig zo’n uithoudingsvermogen als haar mannetje had als hij onder water lekker befte. Onder water pijpen ging haar een stuk slechter af. Ze bleef de kriebels van vanmorgen houden met dit soort gedachten en ze zag dat het hem ook niet koud liet als ze kritisch keken naar de plek van parasol. Hij zou zeker dezelfde gedachten hebben. Nadat de tuin klaar was en het tuinmeubilair opgezet was namen een pilsje en ging ze douchen. Tijdens het werken had ze een geil plan bedacht, dat mede door het mooie weer extra spannend zou worden. Ze deed een kort zwart jurkje, een bh-tje met halve cups waar de tepels net boven uitstaken en een paar laarsjes aan. De knoopjes van het jurkje liet ze open staan zodat haar tietjes ondeugend naar buiten keken. Ze keek in de spiegel en bewonderde het resultaat, het zag er erg geil uit en zo wilde ze het ook. Ze voelde even aan haar klitje en die was er zeker klaar voor. Een behaaglijke rilling ging door haar heen toen ze haar klitje raakte, bijna kwam ze klaar. Ze ging naar beneden en hielp even opruimen.
Terwijl hij het laatste gereedschap nog opruimde voelde ze nog even snel aan haar kutje. Ze was dus nog steeds erg nat. Dat deel van het plan zat wel goed.

Ze wilde naar een klein terrasje bij een cafeetje aan de rand van het bos. Ze zou hem flink uitzicht geven, en ze zou zijn kleren zo bewerken dat zij ook flink uitzicht had. Want die stijve van vanmorgen wilde ze graag zien en voelen. Ze zocht in zijn kledingkast en vond een zwart sportbroekje. Een lange witte bloes moest zijn bovenlijf lijf bedekken als hij er ergens heen ging. Hij ging zich douchen en ze riep je kleding ligt al klaar. Na het afdrogen ging hij zich aankleden. Het waren lekker gemakkelijke kleren die ze had klaargelegd. Hij liep naar beneden en zag haar in de tuin zitten in het zonnetje. Ze had haar rokje iets opgetrokken en hij zag dat ze geen slip droeg. Zijn lul maakte en sprongetje van geluk. Ze riep hem.
Nu hij voor haar stond besefte hij eens en te meer wat voor geweldige vrouw hij had. Ze voelde aan de bobbel in zijn broek en zei kom maar op met dat ding en voor hij het wist knipte ze met schaar zijn broek open. Als ik klaar met knippen ben is er weinig van je sportbroek over. Ze knipte langs de bovenrand de broek los alleen de zijnaden liet ze zitten deze bleven als een klein stroken zitten. Langs de naad knipte ze naar beneden en in zijn lies knipte ze zo dat er slechts kleine broekspijpjes overbleven. Zo waren er dus twee broekspijpjes die omhoog gehouden werden door de zijnaad en de bovenkant. Voor de rest was alles bloot. Ze deed de bloes erover en knikte tevreden. Zo dat is zoals ik het wil.

Bij het cafeetje aangekomen ging ze met haar rug naar de andere gasten toe zitten. Ze gebaarde hem schuin tegenover haar te gaan zitten net buiten het zicht van de andere terrasbezoekers. De serveerster nam de bestelling op en keek stiekem in het jurkje. De serveerster kon de ogen niet afhouden van die geweldige half blote tieten. Ze schoof nog iets naar voren zodat een tepel in het zonlicht zichtbaar werd. Met veel moeite werd de bestelling opgenomen.
Bij het tweede drankje haalde ze haar tepel uit het jurkje en begon er mee te spelen, haar benen bewoog ze heen weer zodat het rokje omhoog schoof. Langzaam deed ze haar benen wijd en had hij uitzicht op wat hij altijd de mooiste flamoes van de wereld noemde. Met haar vingers speelde ze nu ook met haar schaamlipjes. Zachtjes van links naar rechts terwijl ze iets onderuit zakte. Ze duwde de lipjes iets uit elkaar en de vochtpareltjes van haar kutje glinsterden in het zonlicht. Met volle aandacht volgde hij haar acties. Zijn lul was inmiddels keihard en duwde eigenwijs zijn bloes een stukje opzij. Zachtjes zei ze ; ik zie dat je het lekker vind schat, maar ik wil jouw ook wel in actie zien zoals vanmorgen in bed. Hij keek verbaasd, Daar wist hij niets van. Ze vertelde wat ze vanmorgen bij het wakker gezien en gedaan had. Ik wil dat je dat hier ook doet. Knoop je bloes maar los op het onderste knoopje na. Ze keek naar zijn harige borst en vond dat hij er nog steeds aantrekkelijk uitzag. Zeker nu hij zijn bloes iets had opgetrokken en met zijn ballen en lul speelde. Zelf stopte ze een vinger in haar kutje, stak hem daarna in haar mond en ze likte haar vinger tergend langzaam schoon. Druppeltjes voorvocht verschenen op zijn lul. Ze zaten nu beiden bloter dan ze plan was en ze was er niet meer zeker van dat niet iemand het schouwspel kon volgen. Ze keek achterom en zag wel wat steelse blikken haar kant op. Het werd tijd om te vertrekken. Ze fatsoeneerden de kleding een klein beetje en rekenden af. Terwijl ze achter hem liep naar de auto zag door het zonnetje de contouren van zijn billen door zijn bloes. Dat moesten anderen ook kunnen zien, het boeide haar niet. Zij was uiteindelijk toch de enige die er aan mocht komen. Bij de auto aangekomen greep ze billen en trok hem mee naar de achterzijde en duwde hem tegen de auto. Ze deed haar jurkje een stukje omhoog en pakte zijn lul en stopte die even in haar kut. Snel bewoog hij heen en weer in haar soppende kutje. Op het terras zouden ze de auto kunnen zien bewegen.

Aan het einde van het parkeerterreintje liep een paadje het bos in. Ze kenden dat paadje wel want ze kwamen daar wel vaker als ze zin hadden buiten een wipje te maken. Aan het eind van het paadje was een open plek met wat picknick banken. Het was er behoorlijk druk en ze liep door. Onder het lopen knoopte ze zijn bloes los. Er liep niemand voor hen. Met zijn lul in haar hand liep ze verder terwijl hij haar borst tevoorschijn haalde en aan de tepel friemelde. Ze vonden een plekje waar ze heerlijk konden genieten van elkaar. Terwijl hij op een bankje zat pijpte ze hem. Ze stond voorover gebogen. Ze stopte met pijpen en ging languit op het bankje liggen haar jurkje deed ze omhoog en haar tieten eruit. Hij nam haar tepel in zijn mond en streelde haar kutje, hevig lag ze nu te bewegen. Toen hij ook nog haar klitje begon te likken werd het haar teveel en kwam ze klaar. Het geile vocht liep uit haar kut. Het werd nu tijd om met hem aan de slag te gaan. Ze gebaarde hem voorover bij de bank te gaan staan. Uit haar tasje pakte ze haar eigen vibrator en een voorbinddildo. Met het sop van haar kut maakte ze zijn sterretje nat. Ze deed haar dikke vibrator in de hoogste stand in haar kut en bond de voorbind dildo voor. Ze plaatste de kop van de dildo langzaam tegen zijn kontgat en het beetje olie dat ze op de dildo gedaan had deed de rest. Langzaam gleed hij centimeter voor centimeter in zijn kont toen de volle 20 cm naar binnen was begon ze langzaam heen en weer te halen. Naarmate de vibrator in haar kut zijn werk deed ging ze steeds sneller. Het was een bloedgeil gezicht en gevoel. Zijn paal werd steeds harder en toen ze klaarkwam leek het wel of de dildo nog 5 cm dieper ging. Tergend langzaam haalde ze de dildo uit zijn kont. Het sterretje bleef nog even open staan als een donker oog dat de wereld in keek. Ze wilde nu geneukt worden maar wel heel bijzonder. Hij moest op de bank gaan liggen. Ze deed de voorbinddildo af en stopte die terug in het nog openstaande gaatje, de riem zorgde ervoor dat de dildo er niet kon. Uit haar tas pakte ze een kleinere voorbinddildo die ze in haar eigen sterretje duwde. Ook dat riempje zorgde er wel voor dat hij binnen bleef. Haar kutje bleef helemaal vrij. Langzaam zakte ze over zijn lul en als een ware amazone bereed ze zijn lul. Haar tieten schudden hard en vocht stroomde uit haar kut langs zijn ballen, zelfs de drang om te plassen wilde ze niet onderdrukken en hij voelde het warme vocht langs zijn paal, ballen en billen stromen. Hevig stootte hij omhoog, hij voelde haar kutje samentrekken en toen werd het ook hem teveel. Hij spoot zijn zaad diep in haar kut. Zo bleven ze nog een minuut of 10 liggen. Ze stonden op en met een lange kus bedankten ze elkaar. Bij een vennetje maakten ze zich even schoon.

Het was nog steeds mooi weer dus liepen ze nog wat rond in het bos. Bij een klein restaurantje aten ze wat. Ze hadden nog steeds hun kleding aan van vanmiddag. Hij voelde onder de tafel haar voet in zijn kruis kriebelen. Ze knipoogde en at verder. Het was een heerlijk etentje.

Om een uur of zeven reden ze met de auto naar het huis. Terwijl hij auto reed naam ze zijn paal in haar mond. Al snel werd hij stijver. Ze pijpte hem met lange halen. Hij zakte iets onder uit en voelde haar hand onder zijn kont met haar vinger streelde ze zijn sterretje. Ze voelde dat hij tegen zijn hoogtepunt aan zat en gebaarde hem te stoppen. Ze duwde hem op de motorkap en ging door met pijpen. Ze kneep zachtjes in zijn ballen en toen kwam hij klaar. Ze slikte niets door maar gaf hem direct een kus op zij mond. Samen slikten ze de sperma weg.

Thuis gekomen zei ze, pasen word nooit meer hetzelfde. Samen gingen ze in het ligbad waarbij hij met een warme waterstraal langs haar kutje ging. Weer kwam ze hevig klaar. Ze wasten elkaar heerlijk en hij smeerde haar na het bad in met een heerlijke olie, zij deed bij hem hetzelfde. Ze deden beiden een badjas aan en dronken heerlijk een drankje. Ze spraken vol plezier over de fijne dag.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online