Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Weeshuis deel 1.
Heey, eerst wil ik gewooon wat zeggen. Ik las wat verhalen hierop, deze site. Ik zag bijna overal, GEEN aanhalingstekens. En korte verhaaltjes. Deze word wel daarmee. Ik zeg alleen dat het over Mira gaat.

[b]hoofdstuk 1.[/b]
Voorzichtig zette ik mijn voet over de drempel. 'Loop door!' mopperde Lien, en ze duwde me naar binnen. Lien was mijn vorige algemene werkster. Ofzoiets. Ze was altijd bozig, en nu het weeshuis ging sluiten moest ik dus naar een ander weeshuis. Daar was ze ook boos om. Nu had ze geen werk meer. Lekker voor haar!
Op dat moment kwam er een forse vrouw naar ons toe gelopen. 'Dus jij bent Mira?' en de vrouw zakte door haar knieen. 'U kunt gaan staan, hoor,' mompelde ik. De vrouw glimlachde en stond weer op. 'Ik laat je zometeen je kamer zien Mira. Wilt u wat...' begon de vrouw. 'Ik ga weer,' zei Lien snel. 'Veel succes meis,' zei ze tegen mij. Lien glimlachde. De eerste glimlach in jaren. Ik gaf haar een knuffel. 'Tot gauw.' Lien sloeg haar ogen neer, en ging snel terug naar de auto. 'Dan laat ik je nu je kamer zien, Mira.' Ik knikte. Ze ging me voor naar mijn kamer, die ik deelde met nog twee andere meisjes. 'Je kan denk ik zelf je spullen uitpakken, en de regels weet je al, toch?' Ik knikte.



Einde. Voor nu dan. Ik ga andere keer verder. Sorry!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online