Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Droom II
DROOM II


Je ligt met je ogen dicht bij te komen van je orgasme...Ik sta op en trek mijn kleding uit en ik ga voorĀ je staan en schrik bijna vanĀ je reaktie. In een keer neem je mijn toch zeker niet kleine lul diep achter in je mondje. je opendeĀ je mond zo ver als je kon en ik zag hoe jeĀ je best deed zo veel mogelijk inĀ je keel te persen. Ik voelde de strakte vanĀ je keelgat rond mijn eikel, dus wist gewoon dat je probeerde hem in te slikken. je pijpte me alsof je nog nooit iets anders gedaan had, heerlijk likte je met je tong over mijn hele lul, om hem daarna weer ineens diep inĀ je mond te laten verdwijnen. Af en toe kriebelde je metĀ je tongetje over mijn ballen heen, waardoor ik een paar keer alles op alles moest zetten om je niet te laten verdrinken in een zondvloed van sperma. Ik sta te trillen op mijn benen; ik was wel vaker gepijpt, maar nog nooit zo lekker en zo enthousiast als deze keer. Je zoog af en toe lekker hard aan mijn lul, slikte hem dan zover mogelijk in en liet hem dan zuigend weer uit je mondje schieten. Ik kan me niet meer beheersen, zo geil word ik van dit heerlijke schepsel. Ik pak je bijĀ je hoofd en begin diepe neukbewegingen inĀ je mondje te maken. Het kost je geen enkele moeite om mijn lul diep in je keel te laten verdwijnen, waardoor mijn lul alleen nog maar groter word. Zo geil was ik nog nooit geweest. Ik zag hoe jeĀ je wangen om mijn lul spande als ik hem er uit trok en voelde hoe je metĀ je tong langs je onderlip mijn zak probeerd te likken als ik hem weer in je mond stoot. Plotseling voel ik mijn zak samentrekken. Dat gebeurt uiteraard altijd als je klaarkomt, maar deze keer deed het bijna pijn. Met een veel te luide kreet spuit ik mijn eerste straal diep inĀ je keel. je verslikteĀ je en probeerd mijn spuitende lul naar buiten te duwen, waardoor je de rest over je gezicht, en borsten krijg. Het lijkt wel of ik blijf spuiten, zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen. Je opent je mond en probeerd zoveel mogelijk stralen op te vangen, zodat er grote vlokken sperma op je hele gezichtje komen te zitten. Ik word bloedgeil van dat lieve gezichtje besmeurd met mijn sperma, en spuit mijn laatste straaltje midden inĀ je mond. je kijkt me met half geopende ogen aan en slikt zichtbaar genietend de volle lading door. Je moet twee keer slikken, zo veel heb ikĀ je gegeven.
Ik zak door mijn knieen en val voor je op de grond. jij zakt van deĀ bank af en komt naast me zitten.Ā Je borsten hangen boven mijn hoofd en ik steek mijn tong uit. je buigt iets verder voorover waardoor ik een tepel in mijn mond kan nemen. Ik proef de zoute smaak van mijn eigen sperma en jouw zweet, maar kan me haast niet meer bewegen, zoveel energie heeft mij dit gekost. Met mijn tong lik ik overĀ je tepel en met mijn handen streel ikĀ je rug. je kijk me lachend aan en zei: "Zo lekker dier, dat werd weer eens keertje tijd he?". Lachend kijk ikĀ je aan en zeg: "Zo, vertel me eens: verwelkom jij al je nieuwe vrienden zo of heeft dit een andere reden ?". "Tja", zei je, "ik moet eigenlijk eerlijk bekennen dat ik al met een nat kutje rondliep vanaf het moment dat we de afspraak maakte. Ik herinner me die dag als gisteren en vind het nog steeds jammer dat we toen niet sneller konden qua agendaā€™s . Kun je eigenlijk niet hier blijven een tijdje, dan kunnen we nog eens lekker babbelen en andere leuke dingen doen ?".
Terwijl je zit te praten streel je zachtjes metĀ je vingers over mijn lul, die al weer licht begin te stijgeren. "Dat weet ik niet", zeg ik, " Maar als je iets leuks wilt doen:Ā ik hoef nog niet naarĀ huis hoor !". Lachend kijk je me aan en geef me een vette tongzoen. Ik proefde de zoutige smaak van mijn sperma in combinatie met de heerlijke smaak van je mond, en voelde dat er steeds meer aktie in mijn lul kwam.
Ā 
Je laat je verder van de bank glijden en komtĀ  languit naast me liggen, met je hoofd vlak bij mijn lul. je blaast zachtjes door mijn schaamhaar waardoor mijn lul weer een stukje verder omhoog komt. Je buigt nog iets verder voorover en neem mijn eikel inĀ je mond. Kreunend begin je te zuigen. "Jezus, jij pijpt echt lekkerder dan wie dan ook", flapte ik eruit. "Oja", zei ze, "vertel jij dan eens wie je allemaal gepijpt hebben ?". "Ojee", antwoordde ik, "even denken ... ja, Karin heeft me toen eens gepijpt in de fietsenstalling, maar dat was niet zo heel lekker. Volgens mij deed ze het voor het eerst en echt leuk vond ze het volgens mij niet. Later heeft Sandra me eens gepijpt, dat was echt onwijs lekker ! Zo, die wist wel hoe ze een stijve moest verwennen, ik dacht dat ik gek werd. Die slikte hem ook helemaal in."Ā Je kijkt me geil aan en bijt plagend in mijn lul. "Mocht je toen ook in haar mond spuiten ?", vraag je. "Ja", zei ik, "ze vond dat ze alles wou hebben wat eruit kwam. Ze likte zelfs de restjes van mijn ballen".Ā Jij likt nu ook heerlijk over mijn geschoren ballen en mijn lul bereikte door de gedachte aan Linda en Sandra weer de hoogste stand.
Opeens sta jeĀ op, gaat wijdbeens over me heen staan en zegt: "Zo mannetje, zullen wij eens afmaken waar we aan begonnen zijn ?". Ik kijkĀ je aan en kan alleen maar knikken, zo opgewonden ben ik geraakt vanĀ je lichaam en manier van gedragen. Je zakt doorĀ je knieen en laat je kutje vlak boven mijn lul hangen. Ik hou het haast niet meer en stoot mijn lul hard omhoog. Hij glijd er in een keer soepel in, zo nat was je ondertussen geworden.Ā Je slaakt een gilletje en valt metĀ je bovenlichaam naar voren, waardoor je kleine lekkere borsten op mijn borst drukken. Ik pakĀ je billen vast en begin op en neer te stoten, waarbij ik met mijn duimen over mijn in- en uitgaande lul strijk. Daar wordt ik vreselijk geil van, dan voel je precies hoe dat lekkere natte glibberige kutsap zich vermengt met je eigen geil. Je begint zelf mee te wippen, zodat ik mijn handen kan gebruiken omĀ je billen eens lekker onder handen te nemen. Ik kneed het kontvlees lekker stevig en ik voel datĀ je zwaarder begint te hijgen. Met mijn vinger gaat ik eerst even langs je boternatte kutje zodat hij lekker nat is en priem hemĀ dan inĀ je kontgaatje. Dat heb je blijkbaar nog niet meegemaakt,Ā je kijkt me even verschrikt aan maar laatĀ je toch meeslepen door het heerlijke gevoel dat je krijgt. Ik voel hoe strak jeĀ bent en hoe mijn lul in en uit je kutje schuif. Met mijn vinger neuk ikĀ je diep en hard inĀ je kontje, terwijl mijn lul zich dieper en dieper inĀ je kutje stoot. Je komt weer overeind en gaat opĀ je hurken zitten. MetĀ je ogen gesloten enĀ je mond open begin je op en neer te wippen. Ik zieĀ jeĀ kleine borsten voor mijn ogen op en neer dansen en pak ze met mijn handen stevig vast. Ik kneed de stevige bolletjes en steek een vinger inĀ je mond Die begin je te pijpen alsof dat de eerste keer van de avond is.
Terwijl je zo lekker op me aan het rijdenĀ ben kijk ik eens in de kamer rond. Mijn blik valt op een haarborstel met een dikke steel op tafel. Ik grijp het ding en maak hem metĀ je kutsap lekker nat. je merkt nog steeds niet wat ik van planĀ ben tot ik de steel tegenĀ je kontje aanzet en zachtjes naar binnen duw. Je geeft weer een gilletje maar blijf lekker op en neer wippen, blijkbaar vind je het toch ontzettend lekker. Ik draai de borstel inĀ je kontje rond terwijl je op en neer blijft wippen. Ik voel de steel langs mijn lul schuiven, van binnen slechts gescheiden door een dun velletje. Het is echt een geil gevoel, net alsof ikĀ je met twee mannen tegelijk neuk.
Na een tijdje sla ik mijn armen om je heen en draai jeĀ om, terwijl mijn lul lekker inĀ je kutje blijf zitten. Nu leg ik boven en nu kan ik het tempo bepalen. Hard stoot ik mijn lul inĀ je kutje en druk in gelijktijdig tempo de borstel in en uit, waardoor je iedere keer een klein gilletje slaak. Ik druk mijn mond op deĀ jouwe en steek mijn tong naar binnen om het geluid wat te dempen. Ā Hard en diep neuk ikĀ je inĀ je drijfnatte kutje, en ook dat maakt de nodige geluidjes. Ik richt me half op en kom met een slurpend geluidje los vanĀ je borsten. Nu zit ik ook vol met sperma, maar het kan me op dat moment allemaal niet zoveel meer schelen. Ik zit in het lekkerste kutje dat ik in tijden hebĀ gezienĀ  en ik mag doen waar ik zin in heb. Ik trek mijn lul uitĀ je kutje en kom over jeĀ borsten heen zitten. je opent direktĀ je mond en begint te likken. Ik wil ook wat doen, naast het pompen van de brostel dus draai ik me om en buig naarĀ je kutje. Ik proef weer die heerlijke smaak vanĀ je kutje, nu vermengd met mijn eigen lul. Het smaakt helemaal niet slecht en ik voel mijn lul weer kloppen inĀ je mond. "Jezus wat ben ik geil", stamel je. Ik trek mijn lul weer uitĀ je mond en draai jeĀ om, zodat je op handen en knieen kom te zitten en haal de borstel uit je anus. Ik druk mijn lul tegen je kutje en je drukt zelf ineens je kontje naar achteren waardoor mijn lul tot mijn ballen in je kut schuift. "Jaaaa", roep je zachtjes, "dit vind ik het lekkerste standje. En nu moet je me hard neuken, ram hem er maar in .... diep diep diep, neuk me !". Zoā€™n reaktie had ik ook niet verwacht, maar ik besluit te doen waar je om vraagt. Ik zet me schrap tegenĀ de tafelĀ en begin zo hard mogelijk te rammen. Mijn buik kletst tegenĀ je kont en mijn ballen klotsten tegenĀ je kutje. Je begint weer zachtjes te kreunen en ik sla met mijn vlakke hand een paar keer stevig opĀ je billen. Die worden vuurrood, deels door het slaan, deels doordat ik zo hard ram. Ik voel hoe mijn ballen weer samen beginnen te trekken. Ik twijfel nog even of ik weer inĀ je mond zal klaarkomen (dat vind ik het lekkerste !) maar mijn lichaam is sneller dan mijn geest. Ik voel hoe mijn sperma uit mijn lul gestoten word met de kracht van een raket. Je begin te gillen terwijl ik straal na straal diep in je kutje spuit. Ik ram nog even door en stoot toen zachtjes door, zodat de laatste beetjes sperma uit mijn lul geperst worden.............
Reakties; tdid62@gmail.com

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl
ļ»æ

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ƩƩn van de onderstaande categorieƫn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieƫn: 10
Totaal 14 bezoekers online