Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De moeder van Hanna
De moeder van Hanna (Webcam)

Toen ik een jaar of 21 was leerde ik, via een aangetrouwde nicht van mij, Hanna kennen. Ze was een klasgenoot van Susanne, mijn aangetrouwde nicht, en het was een mooie, leuke en spontane meid van 18jaar. Ze had halflang blond haar en azuur blauwe ogen. Het enige nadeel was dat ze bijna 250km van me af woonde. Voor de rest wist ik nog niet zo veel van haar.
Ik had al enige tijd contact met haar en we chatten regelmatig via MSN en meestal ook nog de Webcam erbij aan. Ze was wel een aantal jaartjes jonger als mij maar dat maakte niet uit.
Na een paar maanden door de “gewone” vragen heen te zijn begon ze me ineens pikantere vragen te stellen... Hoe vaak ik het al gedaan had en of dat lekker is. Zij bleek nog maagd te zijn en wilde dat ook blijven tot aan het huwelijk. We spraken een code af omdat haar moeder of broer ook wel eens op de pc waren met haar msn.
Een paar dagen later bleek inderdaad dat ik ineens met haar moeder aan het chatten was. Toen ik vroeg of de webcam aan mocht zei ze dat hij kapot was, terwijl ik een paar dagen ervoor nog met haar dochter had ge-camt.
Maar niet getreurd, diezelfde avond werd ik direct uitgenodigd voor een cam sessie. Het was Hanna.
Ze vertelde dat ze er alleen niet uitzag omdat ze net onder de douche uit kwam. Mij maakte dat natuurlijk niet uit. We kletsten wat heen en weer over koetjes en kalfjes en plots zei ze:”Nu zet ik even de cam uit omdat ik me moet aankleden.” “Nou voor mij hoeft dat niet“ zei ik. Dus liet ze 'm stiekem aanstaan. Ik zag hoe ze haar rug naar de cam draaide en haar handdoek van haar slanke lichaam af liet vallen. Helaas was ze er nog niet klaar voor en stapte ze uit beeld. Toen ze weer terug kwam had ze zich al aangekleed.
We kletsten nog wat heen en weer en toen zei ze dat ze ging slapen.
Een paar dagen later melde ik me na een verfrissende douche aan op msn. Meteen werd ik weer aangesproken en het bleek haar moeder weer te zijn. We kletsten wat en ineens vroeg ze waarover ik altijd met haar dochter sprak, omdat we wel erg vaak met elkaar kletsten. “Nou over van alles en nog wat” zei ik. “Ook over 'vieze' dingen” vroeg ze. “Wat verstaat u onder 'vies'” vroeg ik. “Nou over seks of zo” zei ze. “Jah” zei ik, “ze vraagt me wel eens dingen daarover.” “Zoals”vroeg ze, “Nou of ik het al gedaan had en of ik het ook zonder zou kunnen etc.” “En” vroeg ze “Is dat zo” “jah hoor” zei ik “Zou het wel zonder kunnen“ “Nou ik zou dat niet kunnen” zei ze “ik kan er niet genoeg van krijgen, mijn man heeft z'n handen vol aan mij en soms red hij het met zijn eigen handen niet en moet ik het zelf maar doen.” Ik wist niet wat ik hiermee moest, de moeder van een chat-vriendin die zo'n dingen zegt. Ik zei maar:“Tjah, maar zou dat dan ook niet mogen.” “Natuurlijk wel” zei ze terwijl ze me uitnodigde voor een webcam sessie. Ik accepteerde het en zag ineens een mooie vrouw van rond de 40jaar die een luchtig shirt aanhad.
“Bevalt je dit”vroeg ze. “Natuurlijk”zei ik, “ik vind dit makkelijker praten als je ziet tegen wie je het hebt en je het gezicht kunt zien als je iets vraagt”
“Inderdaad”zei ze. Ik vroeg of ze mij ook wilde zien en natuurlijk wilde ze dit.
Ik zette mijn cam aan en zei wel dat ze niet moest schrikken aangezien ik net onder de douche uitkwam.
“Dat maakt niks uit” zei ze, “Ik heb ook een zoon rond jou leeftijd dus ben wel iets gewent.” We praten nog wat over van alles toen plots de telefoon bij mij ging.
Ik zei dat de telefoon ging en stond op en liep weg om de telefoon te pakken, er niet bij nadenkend dat ik nog niks aanhad.
Pakte de telefoon op en liep terug richting de pc. Ik stond te bellen terwijl mijn webcam nog steeds liep. Het was een vriend die ik al een tijd niet gesproken had dus het gesprekje duurde ff... na een 10 minuten ging ik terug naar de pc en zag dat m'n cam nog steeds aan stond. Beginnend schaamrood krijgend keek ik naar die van haar... ik zag dat ze achteruit hangend en genietend zat te kijken. “Oeps, volgens mij was ik wat vergeten” zei ik. “Mij maakte het niks uit” zei ze, “Zo slecht was het uitzicht niet”.
Nog roder wordend wist ik ff niks te zeggen. Ineens vanuit het niets vroeg ze of ik het erg vond dat ze het gezien had.
Ik zei ”Nou ik schaamde me eerst wel even maar als ik vergeet dat de cam aanstaat dan is dat m'n eigen schuld.” “Heeft mijn dochter dat ook al eens gezien via de cam?” “Nee natuurlijk niet, dadelijk ben ik de viezerik. Trouwens ik heb nog nooit zoiets laten zien via de cam” zei ik. “Ohhh dan ben ik de eerste gelukkige” zei ze. “Vond het echt lekker om te zien en over het formaat mag jij ook niet klagen.”
Wederom wist ik even niks te zeggen en liep weer snel rood aan. Om het nog erger te maken zei ze “Toen je zo stond te bellen kon ik het echt niet laten en heb even een hand onder mijn jurkje laten glijden en tja, ik kon het echt niet laten om mezelf even te verwennen.....” Nu werd ik nog roder... een milf die zich bevredigd op het zien van mijn naakte lichaam maar het wond me ook wel op en ik kon het toch niet laten om mijn hand ook eens rond mijn inmiddels verdikte lul te leggen. “Ik hoop dat je er dan van hebt genoten” zei ik. “Was je dan ook zo snel al klaar.” “Nee dat niet,” zei ze “ik had gehoopt dat je nog even was blijven staan, maar dat was me helaas niet gegund.”
“Misschien laat ik je nog wel wat zien , als je dat wil” zei ik. “Maar dan wil ik ook wel iets van jou zien.”
“Oh gaan we zo beginnen”zei ze. “Maar dat mag wel aangezien ik erover begon” en meteen stond ze op en liet me zien wat ze aanhad. Het was een leuke zomerjurk tot halverwege de bovenbenen en redelijk diep uitgesneden V-hals tot tussen de borsten. “En wat vind je van mijn zomerse outfit?”vroeg ze
“Ja leuk”zei ik “Maar ik ben meer benieuwd wat eronder zit.” “Nou nou, je wordt met de minuut brutaler”zei ze ”Maar dat vind ik wel leuk. Maar als je het zo nodig wil weten.... Niks”
Meteen fronste ik mijn wenkbrauwen en zei:“Ja hoor dat zal wel.” “Ja”zei ze ”Mijn BH had ik niet aan, want dat ziet niet uit onder zo'n jurkje en ik toch alleen maar lag te lezen in de zon en mijn stringetje had ik al uitgedaan toen ik naar jou zat te kijken aangezien ik behoorlijk nat werd.”
Mijn lul was nu echt keihard en ik zei:”Dat geloof ik niet. Die BH nog wel maar die slip”
“Hmmm, Tja wat doe je eraan”zei ze. “Ja ehhh, Laat het me maar eens zien”zei ik. Meteen stond ze weer op en draaide me de rug toe. Ze liet haar spaghetti bandjes zakken en ik zag dat er inderdaad geen bh zat. Ze liet het jurkje nog verder zakken en ik zag een mooie slanke vrouw met een lekker kontje die niet voorzien was van een slip. Ze liep even uit beeld en even later zat ze weer voor de cam.
“Zie je wel dat er niks onder zit” zei ze. “Oh je bent gemeen”zei ik “wel lekker maken maar niet het toetje geven.” “Wat versta je onder het 'toetje'” zei ze. “Nou misschien dat je je eens zou omdraaien.” zei ik “Misschien sta ik dan ook wel op” zei ze. “Ik zal eens even denken. Ik zou jou nog wel even willen zien dus.” Ze verdween weer even uit beeld en kwam op dezelfde plek als ze het jurkje uit had gedaan en wederom met haar rug naar me toe.
Ze draaide zich langzaam om met haar handen voor de borsten en haar kutje. Langzaam liep ze richting de cam en liet haar arm voor haar borsten langzaam zakken en kreeg ik een mooi uitzicht op haar grote volle borsten. Ze wiebelde ermee speels voor de cam en speelde daarna met haar tepels. Ze priemde gelijk fier vooruit. Ze liep weer rustig naar achter, nu met beide handen voor haar kutje. Een van haar handen vond alweer de weg naar haar borsten en ging weer naar beneden. Plagend liep ze weer terug naar de cam.
“Zo” Zei ze “nu mag jij me weer eens wat laten zien. Als ik tevreden ben laat ik de rest ook nog wel zien.” “Dat klinkt goed”zei ik “Maar je uitzicht is ietwat veranderd.”
Ik stond dus op en liep iets achteruit terwijl ik mijn handen voor mijn keiharde lul hield. Ik draaide me om en kneep verleidelijk in mijn billen. Draaide me om en hield net als haar Ă©Ă©n hand voor mijn harde paal en speelde met de andere hand met mijn tepel. Langzaam haalde ik de andere ook weg en ging ook met die hand naar boen. Nu had ze een volledig uitzicht op mijn lichaam.
Nu stond zij ook op en liep iets naar achter. Hield in eerste instantie ook haar handen voor haar kutje maar al snel zat weer eentje met haar tepels te spelen en van de andere waren ook een paar vingers in beweging. Ik nam aan dat ze zichzelf aan het verwennen was. Ik nam mijn paal ook in de hand en begon ermee te spelen. Ze gaf me gelijk een volledig uitzicht op haar glad geschoren kutje. Daarna liep ze richting de cam en pakte hem in de hand. En gaf me een close-up van haar borst en tepel. Daarna ging hij iets naar beneden en liet ze me haar navel zien. Ik was ondertussen al wild met mijn lul aan het spelen. Daarna ging hij nog lager en ik dacht dat ik nu wel een mooi uitzicht kreeg. Maar helaas ze ging nog lager en lager en liet me haar tenen zien. “Ohh ik ben zo gemeen” zei ze. “Maar zou ik ook een close-up kunnen krijgen?”
Ik ging op mijn bureaustoel zitten en zette de cam op mijn bureau en richtte hem op mijn keiharde lul. Daarna ging zij ook zitten en zette ook de cam op het bureau. Ze ging iets achteruit en zette haar voeten op het bureau elke voet aan een kant. Hield haar handen nog voor het beeld om mij te plagen. Ze haalde er al Ă©Ă©n weg en al snel volgde de andere. Ik zag van alles glimmen en nam aan dat het al haar vocht was.
Al snel was er weer Ă©Ă©n hand tussen haar benen teruggekeerd. En gleed langzaam tussen haar lipjes door. Dit herhaalde ze enkele malen en ik kon het niet langer lijdzaam toezien en plaatste mijn hand om mijn lul en begon langzaam op en neer te gaan. Dit wond haar blijkbaar erg op aangezien direct haar middelvinger naar binnen gleed. Ze ging steeds sneller te keer en ik volgde dit op.
Met haar ene hand speelde ze met haar opgezwollen klitje en met de andere vingerde ze haar kletsnatte grotje. Dit beeld wond mij erg op en ik trok mezelf als een gek af. Ineens was ze weg vlak voordat ik zou komen. Hier schrok ik nogal van en zette de cam een stuk omhoog.
Net zo plotseling als ze weg was, kwam ze ook weer terug. Meteen vroeg ze:”Hey waar ben jij nou mee bezig. Waarom heb je de cam weggedraaid?” “Jah ik weet toch niet wat er aan de hand is” zei ik. “Voor hetzelfde geld komt er ineens iemand anders”
“Nee hoor sorry maar moest even wat halen” zei ze.”Mag hij weer terug?”
Meteen zette ik alles zoals het stond. Mijn lul had inmiddels van schrik zijn kopje laten zakken.
“Hmm” zei ze “Volgens mij was jij niet de enige die geschrokken was.” “Ik ben benieuwd hoe snel ik hem weer zo fier omhoog krijg”
En meteen ging ze zich weer verder verwennen. Dit wond me wel weer op dus mijn lul was alweer langzaam omhoog aan het komen. Maar ineens pakte ze een blauwe vibrator te voorschijn en stopte hem zo in haar kletsnatte grot. Van deze aanblik kwam mijn lul wel weer keihard omhoog. Zo wat was die vrouw geil. Dit had ik in mijn stoutste dromen nog niet kunnen bedenken. Ze ging al snel in rap tempo heen en weer met haar blauwe genotsstaaf. Nu moest ik mijn eigen genotsstaaf ook wel in de hand nemen en zette er ook al snel de hogere versnelling in. Ineens kneep ze haar benen samen en ik nam aan dat ze heerlijk was klaargekomen. Ze haalde langzaam haar vibo uit haar kletsnatte grotje en ging nog even speels met het topje rond haar klitje. Ze hield haar lippen uit elkaar waardoor ik zo bij haar naar binnen kon kijken. Hmmm wat was dit lekker. Bij dit uitzicht kwam ook ik met dikke stralen zaad klaar.
We kwamen rustig bij en ik ruimde al het zaad op. Na enkele ogenblikken zetten we beide de cam weer op de 'normale' positie en zei zij:”Zo dat was lekker”en ik knikte instemmend. “Laten we dit als ons geheim bewaren”
“Ja laten we dat doen. Wanneer weer?” Vroeg ik speels
“Nou dat zien we wel. Misschien houd ik het wel bij deze ene keer” zei ze. “Maar misschien ook niet.” “Nou ik hoop het eigenlijk niet” zei ik. “Ik moet me nu echt gaan aankleden”zei ze. “Ik moet nog zoveel doen en mijn man kan elk moment thuis komen”
“Is goed” zei ik “Maar laat je de cam wel nog even aanstaan? Ik vind het ook leuk om je te zien aankleden.” Kort daarop stond ze op en liep achteruit met een klein stringetje in de hand. Ze deed hem aan en draaide uitdagend een rondje. Oh wat stond die haar leuk. Hierna liet ze haar jurkje over haar hoofd zakken en liep richting de cam. Gaf me nog een kusje in de cam en pakte haar vibo en stopte hem nog even uitdagend in haar mond.
Hierna sloot ze het gesprek venster en ik ging mezelf ook maar eens aankleden.

Diezelfde avond had ik ook nog een kort gesprekje met Hanna en hierbij stond ook nog de cam aan. Na enige tijd liep even haar moeder door het beeld en gaf een knipoog naar de cam.
Ik moest even lachen en heb die avond heerlijk geslapen.

Reacties zijn welkom op: driller30@live.nl

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online