Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Een zaterdag, een herinnering!
Het is weer april en het mooi weer is terug. Op ons terrasje bloeit alles weer en herinnert mij dat de lange sombere winter voorbij is, dat ons hart in de oversteming met de natuur klopt en dat het leven verder gaat. Alleen dit jaar is het iets anders.
Heb vandaag gras gemaaid en die rok zo lekker als alle die jaren dat jij beneden uren in de tuin stond en dat ik je heb geroepen om te komen eten of om een bakje koffie. Op de grasmaaier lag nog droge gras van vorige jaar. Je had het niet goed schoongemaakt :).
Bij iedere plant zie ik je nog staan te prutsen en water te geven. Ik doe het nu ook en dan zeg tegen ze dat je helaas weg moest maar dat je nog steeds veel van hun houdt en dat je graag zou willen dat ze verder groeien en mooie worden. De liefde die voor jou bedoeld was, geef ik nu aan ze toe, omdat de liefde dan levend blijft. En ze grooien verder. Heb nog nooit zulke groene vingers gehad :). Maar dat voelt goed.
De 'blauwe regen' zal dit jaar vol zijn, heeft erg veel knopjes en die klimende hortensia groeit onzettend snel. Het is heerlijk op het terassje, het is lekker zacht op de stoelen met die zachte kussens (onder mijn steeds magere billen :)). Een beetje luxe, daar hielden wij van. Heb vandaag voor het eerst buiten gegeten. Het voelde als je iedere moment op de trap zal verschijnen met je glimlach en de woorden: ''schat, ik heb honger'', maar de één boord op de tafel was bewijs dat het maar ilusie is. Heb dan de boord in de vaatwasser gedaan, waarschijnlijk niet op de goede volgorde, zal zeker ook nooit leren .
Het is nu bijna 5 uur en de zon gaat langzaam achter het kerkdak. In het centrum van het dorp is het erg gezellig, met muziek en veel mensen. Zo is het altijd op deze tijd van het jaar in ons dorp. Dit jaar ook, dit jaar..zonder jou.

Liefs


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online