Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Loesje, ik sta onder aan de trap
Loesje was op bezoek bij haar oma, oma vertelde dat ze ieder moment dood kon gaan en daarom gaf ze een pop aan Loesje de pop stak 6 vingers op ze zei erbij :' Speel er elke dag mee of anders gebeuren er rare dingen.'Loesje wist niet wat ze hoorde en speelde elke dag met de pop. Een paar dagen vertelde haar moeder dat haar oma was overleden loesje barste in tranen uit en had alleen de pop als herinering. Ze speelde nogsteeds elke dag met de pop tot dat ze er echt geen zin meer in had en er niet mee speelde die avond hoorde loesje onder aan de trap :'Loesje ik sta onder aan de trap stap stap stap, stap stap stap loeesje ik sta onder aan de trap stap stap stap, Loesje ik sta midden op de trap stap stap stap, stap stap stap Loesje ik sta midden op de trap stap stap stap.Loesje werd van shrik wakker rende als een gek lang de pop die midden op de trap lag met die enge kraal ogen. Het was heel vreemd want toen mijn moeder mij gerust stelde en mij weer naar bed bracht lag de pop weer onderaan de trap.De volgende dag had Loesje weer geen zin om met de pop te spelen. Wederzijds lag ze in bed bijna in slaap hoorde ze :'Loesje ik sta onder aan de trap stap stap stap, stap stap stap. Loesje ik sta onder aan de trap stap stap stap. Loesje ik sta midden op de trap stap stap stap, stap stap stap.Loesje ik sta midden op de trap stap stap stap. Loesje ik sta midden op de trap stap stap stap, stap stap stap loesje ik sta midden op de trap stap stap stap. Loesje ik sta boven aan de trap stap stap stap, stap stap stap.loesje ik sta boven aan de trap stap stap stap. Loesje ik sta voor je deur stap stap stap, stap stap stap loesje ik sta voor je deur stap stap stap.Loesje ik sta in je kamer stap stap stap, stap stap stap loesje ik sta in je kamer stap stap stap. Loesje ik sta bij je bed stap stap stap, stap stap stap loesje ik sta bij je bed stap stap stap. KRrrrrkkkkkkk ( loesje dood ) en toen stak de pop 7 vingers op.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online