Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

op kot
Dit verhaal begint met Maaike. Maaike is een meisje van 16 jaar. En ze heeft een vriendje. Dit was de eerste avond dat ze bij hem zou gaan slapen. Maar eerst moest ze nog vlug haar spullen gaan halen want ze was naar een fuif geweest. Ze deed de deur van haar kamer open, ze wilde het licht aandoen maat twijfelde. Ze wilde tenslotte haar vrinedinnen niet wakker maken. Uiteindelijk deed ze het licht toch maar niet aan, maar ze graaide haar spullen bijeen en ging naar haar vriendje. De volgende ochtend ging ze al heel vroeg terug want niemand mocht weten dat ze weg was geweest. Maar tot haar schrik zag ze al van ver politie auto´s staan. Ze rende naar een politieagent toe en vroeg wat er aan de hand was. De agent wist haar te vertellen dat er een moord was gepleegd. Na veel moeite kon ze voorbij de agenten glippen naar de kamers. De moord was in haar kamer gepleegd, razendsnel ging ze de kamer binnen. Er stond met bloed op de muur geschreven: "BEN JE BLIJ DAT JE HET LICHT NIET HEBT AANGEDAAN????????"

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online