Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

ik wacht op je 8
De lampen van een gele sportwagen begonnen te knipperen zodra Peter deze activeerde met zijn sleutels. Ann nam lachend een sprintje naar de auto, en begon te juichen toen ze als eerste de auto bereikte.
"Let maar niet op haar, ze is een beetje gestoord." Peter was gestopt waardoor Sarah een rondje aan zijn arm draaide en vlak voor hem uitkwam.
"Ik heb het gevoel alsof ik je al heel lang ken Sarah, en ik ben blij met dit gevoel." Sarah voelde zijn warme handen aan beide kanten van haar gezicht en drukte haar lichaam dichter tegen het zijne. Sarah rook zijn geur en voelde zich diep van binnen week worden. Peter keek haar diep in de ogen aan en kwam met zijn hoofd dichter bij de hare. Zijn lippen beroerde die van Sarah, voor het eerst in haar leven wou ze dat ze ergens anders was. Namelijk in een warm zacht bed met Peter dicht tegen zich aan. Het kippenvel sprong op haar huid wanneer Peter zijn handen haar zacht streelde. De kussen werden steeds wilder en de handen verkenden de lichamen steeds meer. Sarah haar lichaam werd week en ze had het gevoel dat ze flauw ging vallen. Maar voordat dit kon gebeuren hoorde ze een zacht kuchje bij de auto vandaan komen.
"Nou kom op, als jullie honger hebben ligt hier nog wat eten. Dus eet elkaar niet op please." Ann Hing met een sigaret in haar hand uit het raam en keek het stel arrogant aan. Peter drukte zijn lippen vlug vlinderzacht op Sarah haar lippen en samen liepen ze naar de auto.
Met een rood gezicht stapte Sarah in aan de passagierskant en probeerde Ann's blik , die haar via de spiegel aankeek, te ontwijken.
"Je schaamt je voor die kus hè? Maakt niet uit hoor, vanavond zie je mij denk ik met verschillende jongens kussen dus dan moet je niet raar op staan te kijken!" Sarah lachte wat zenuwachtig, betekende dit dat Peter ook met andere meisjes zou gaan zoenen. Zou hij hen ook in vuur en vlam zetten, zoals hij net bij haar had gedaan?
"Ik zal je niet alleen laten, en ook niet zulke praktijken uithalen die Ann zal gaan doen." Peter kneep even zacht in haar been en wierp Sarah een knipoog toe. Sarah voelde haar huid warm worden onder Peter zijn hand. Er was iets met deze jongen, hij had haar vanaf het eerste moment betoverd. Zou de betovering deze avond verbroken worden door zijn daden?


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online