Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Zoon in moeders lingerie
Een jaar of vijf geleden heb ik een ervaring beleefd die ik eigenlijk nooit aan iemand heb durven vertellen maar waar ik toch nog regelmatig met gemengde gevoelens aan terug denk. Ik was toendertijd alweer een paar jaar gescheiden maar had regelmatig een date. Op de bewuste dag had ik alweer een tijdje droog gestaan maar die avond had ik een afspraakje met wat mij een hele leuke vent leek. We hadden al een tijdje contact via een dating site en het klikte heel leuk. Hij was werkzaam als chirurg in een groot ziekenhuis en uiteindelijk hadden we in onze beide drukke agenda's een avondje kunnen prikken. Ondanks dat ik toen achter in de 30 was voelde ik me zenuwachtig als een tienermeisje op haar eerste afspraakje.

Ik hunkerde naar weer eens een lekkere beurt en was me al de hele middag aan het voorbereiden. Bij de kapper had ik mijn lange rode lokken pittig laten opsteken en toen ik thuis kwam nam ik eerst een bad, scheerde toen m'n kutje lekker kaal, tutte nog een beetje verder en zocht toen passende kleding uit. Ik wilde met mijn kleding een duidelijk signaal afgeven, dus ik zocht iets chique maar toch sexy uit. Ik koos voor zwarte lingerie, inclusief jarretel en glanskousen. Daarover heen een chique zijden witte blouse, een strakke zwarte kokerrok en natuurlijk naaldhakken. Mijn lenzen liet ik voor de verandering uit, ik koos voor een bril met zwart montuur, een lekkere strenge schooljuf look. Parfummetje op, ik was er helemaal klaar voor.

De avond verliep fantastisch. Mijn date was duidelijk overdonderd door mijn verschijning en had moeite mij niet te bespringen in het toch wel luxe restaurant waar hij me naar toe had genomen. Eigenlijk kon ik niet wachten om met hem mee te gaan, hij zag er zo lekker uit en ik wist gewoon dat het op een flinke neukbeurt uit zou draaien. Ik denk dat ik tijdens het eten voortdurend stijfe tepels en een natte doos heb gehad, zo opgewonden was ik. Maar toen. Toen kwam dat telefoontje. Spoedoperatie, hij moest echt weg. Nadat hij me thuis had afgezet en met een vluchtige kus afscheid had genomen stond ik daar in mijn eigen anti-climax. Balend als een stekker ging ik naar binnen en schonk mezelf een flink longdrink glas Amaretto in. Veel te snel dronk ik deze leeg en ik besloot maar te gaan slapen.

Op de overloop viel het me op dat het licht op de kamer van mijn zoon nog brandde. Ik stak zoals gebruikelijk mijn hoofd om de hoek van deur om hem welterusten te wensen maar was verbijsterd door het schouwspel. Hij lag daar op bed in MIJN blauwe baby-doll, hold-up kousen en string en was bezig met een van MIJN vibrators!! Terug op de overloop snakte ik naar adem. In eerste instantie werd ik heel erg boos maar moest bijna tegelijkertijd ook wel erg lachen. En om de verwarring compleet te maken ging er ook nog een wellustige prikkeling door mijn onderbuik. We hadden ongeveer de zelfde kleding maat, maar dit had ik me er nooit bij voorgesteld. Ik besefte me dat hij minimaal net zo geschrokken zou zijn als ik, dus ik verzamelde al mijn moed en ging weer zijn kamer op. Hij zat verstijfd op zijn bed met de paniek in zijn ogen, ik kon niet meer boos op hem worden en daarom ging ik naast hem zitten en sloeg moederlijk een arm om hem heen. Na een paar minuten kwam er een gesprek op gang waarin hij bekende dat hij mij regelmatig had begluurd als ik me aan het aankleden was. De aanblik van mij in mijn lingerie (ik heb behoorlijk wat) wond hem altijd vreselijk op en hij had bij het doorzoeken van mijn kast niet alleen mijn lingerie maar ook mijn vibrators gevonden. Hij was zo opgewonden geworden en had er niet op gerekend dat ik nog thuis zo komen (en ik ook niet). Heel onbewust was het moederlijke wrijven over zijn rug overgegaan in strelen over de gladde stof van de baby-doll die hij nog steeds aan had, net als het slipje en de kousen, het longdrink glas sterke drank begon duidelijk zijn werk te doen. Tijdens het gesprek bekende hij dat hij bij het masturberen soms over mij in lingerie fantaseerde. Een dierlijk gevoel werd in mij wakker, aangemoedigd door de enorme sloot alcohol. Mijn 21 jaar jongere zoon geilde op me ". Ik liet mijn vingers steeds meer de vrije loop over zijn rug en uiteindelijk liet het hem ook niet onberoerd. Door de dunne blauwe stof zag ik zijn lul in schokjes omhoog komen en er ging een geile schok door me heen. Daar zaten we dan, ik teleurgesteld omdat de zo verlangde beurt niet doorging en mijn zoon betrapt in mijn lingerie.

Het gesprek verstomde en voor het eerst keken we elkaar aan. Ik zag de verwarring in zijn ogen over zijn groeiende erectie maar ik hield niet op zijn rug te strelen. Langzaam maar zeker schakelde de alcohol mijn verstand uit en begon mijn lust het te winnen. De eerder op de avond als een nachtkaars gedoofde geile bui kwam weer langzaam tot leven. We begonnen allbei wat zwaarder te ademen zonder verder nog een woord te wisselen. Toen ik mijn vibrator zag liggen wist dat als ik deze zou pakken de geest definitief uit de fles zou zijn. Uiteindelijk werd het laatste beetje verzet gebroken en ik pakte met mijn andere hand de vibrator en zette deze aan. Ik ging door waar hij gestopt was en bewerkte zijn dikke eikel net zo lang totdat hij schokkend een enorme lading sperma in het slipje spoot. Zwijgend en met een schuldige blik in zijn ogen leidde ik hem naar mijn slaapkamer, naar mijn kingsize bed met daarnaast een spiegelwand. Ik was dronken, ik was geil, ik moest geneukt worden en het kon me niet schelen door wie.

Ik duwde hem achterover op het bed. Met mijn blik op zijn nog steeds harde lul gericht trok ik mijn blouse en rok uit en ik voelde hoe een straaltje van mijn sappen langs mijn been naar beneden droop, zo nat was ik inmiddels. Met mijn lingerie en hoge hakken nog aan ging ik op hem zitten en duwde mijn klitje tegen zijn paal. Een golf van verlangen naar een orgasme ging door me heen en ik begon langzaam op en neer te rijden. Zijn jonge lul en mijn hunkerende kutje werden slechts gescheiden door 2 dunne laagjes stof. Wat een heerlijk geil gevoel hoe zijn pik tussen mijn lippen gleed met daartussen de gladde stof van 2 slipjes, doordrenkt met kutsappen en sperma en af en toe voelde ik zijn eikel door de stof heen een klein stukje bij me naar binnen komen. Steeds wilder begon ik over zijn pik te rijden totdat ik heftig schokkend mijn eerste orgasme bereikte. Aan de blik in zijn ogen kon ik zien dat het de eerste keer was dat hij een vrouw zag, voelde en hoorde klaarkomen. Ik was in een staat van opwinding dat ik orgasme na orgasme kon beleven en wilde dit vasthouden. Met een hand schoof ik het slipje naar beneden tot onder zijn ballen en mijn slipje schoof ik een stukje opzij. Moeiteloos gleed ik mijn kletsnatte kutje met een diepe zucht over zijn dikke lul. Mijn hand zat onder zijn zaad en gulzig likte ik de milde bitterzoete draden van mijn vingers. Met mijn kutje gevuld begon ik op en neer te wippen terwijl ik opzij keek om ons in de spiegel bezig te zien. Deze aanblik en het soppende geluid maakte me zonodig nog geiler en al snel neukte ik mezelf tot mijn volgende orgasme wat zolang aanhield dat het bijna direct overging in mijn volgende hoogtepunt toen ik zijn zaad mijn baarmoeder in voelde schieten.

Ieder orgasme maakte me nu alleen nog maar geiler en deed me meer verlangen naar het volgende hoogtepunt. Ik stapte van hem af en trok bij ons allebei het slipje uit om vervolgens in standje 69 op hem te gaan liggen. Twee keer had hij al gespoten en nog steeds stond zijn pik recht overeind. Toen ik zijn tong over mijn clitoris voelde sidderde ik van geilheid en ik voelde een stroom van mijn sappen vermengd met zijn zaad uit mijn kutje stromen. Ik begon van zijn ballen sperma van zijn eerste orgasme te likken en nam al snel zijn lul in mijn mond. De smaak van mijn kutsappen vermengd met zijn sperma deed me helemaal in de pijpbeurt opgaan opgezweept doordat ik inmiddels naar alweer een orgasme was gebeft. Ik rolde om en trok hem met me mee zodat ik nu onderop lag. Met mijn handen trok ik zijn billen naar me toe en door mijn hoofd achterover te brengen kwam hij met zijn eikel tot diep in mijn keel. Terwijl hij me likte voelde ik hoe hij drie vingers mij me naar binnen schoof en ik begon een ritme aan te geven waarmee hij me in mijn keel mocht neuken. Toen ik wederom was klaargekomen voelde ik dat hij ook bijna moest komen en snel werkte ik me onder hem uit en liet hem op mijn buik zitten. Ik pakte zijn lul stevig beet en begon hem ruig af te rukken. Ondanks dat het zijn derde orgasme was kwam de eerste straal toch op mijn gezicht en bril terecht en spoot hij nog flink veel sperma over mijn tieten. En eindelijk, eindelijk begon zijn lul te verslappen.

We lagen naast elkaar en voor het eerst begonnen we voorzichtig te zoenen, maar al snel gingen we op in een passionele tongzoen. Ik wilde meer, nog veel meer en bracht zijn hand naar mijn natte kale kutje. Even gaf ik aan hoe ik het wilde hebben maar hij had de slag snel te pakken en terwijl we geil lagen te tongen vingerde hij me van orgasme naar orgasme. Ik kwam nu zo snel achter elkaar klaar dat ik eigenlijk een kwartier durend orgasme beleefde. Eindelijk was het even genoeg voor me, volledig buiten adem liet ik de opwinding wat weg ebben. Ik wilde uit bed stappen om even wat water te drinken maar zakte meteen door mijn benen. Mijn benen konden me simpelweg niet dragen door de trein van orgasmen die over me heen gedenderd was en bovendien was ik nog behoorlijk dronken. Gelukkig haalde hij heel lief een glas water voor me en na wat gedronken te hebben ging ik naast hem liggen met mijn hoofd op zijn borst. Ik kietelde zijn buik, benen, zijn ballen en lul. Na een tijdje plagerig gekriebel kreeg hij toch weer een erectie en ik begon hem zachtjes af te trekken totdat hij weer een keiharde paal had. Ik ging op mijn knieëen en ellebogen met mijn kont richting hem op het bed zitten. Hij nam mijn uitnodiging aan, nam achter me plaats, zetten zijn handen op mijn billen en drong tot aan zijn ballen in me. In een heerlijk ritme begon hij me te neuken waarbij hij langzaam bijna helemaal uit me gleed om dan weer hard in me terug te stoten waarbij zijn ballen telkens tegen mijn klitje ketsten. Het was een geil gezicht om ons zo in de speigel te zien. Ik gaf me over aan zijn ritme wat steeds harder en sneller werd, heerlijk om weer eens een keer gewoon keihard genomen te worden. Mijn tieten bungelden mee op zijn ritme en het door constante kletsen van zijn ballen tegen mijn klit kwam ik alweer klaar. Ik voelde aan zijn greep op mijn kont dat het niet meer lang zou duren, maar in plaats om mij vol te spuiten gleed hij uit me en trok zichzelf op mijn kont af. Dikke stralen zaad spoten over mijn billen, ik kon er geen genoeg van krijgen.

Ik ging op mijn rug liggen en liet hem boven op me komen. We lagen een tijdje na te genieten en te zoenen, buiten was het inmiddels alweer licht geworden. Nog een keer kreeg hij tussen mijn benen een erectie die hij heel volleerd zonder handen bij me binnen schoof. Heel teder hebben we nog een nummertje recht op en neer gemaakt waarbij we tegelijk klaarkwamen.

Met zijn langzaam verslappende lul nog in me vielen we allebei in slaap".


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online