Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

huiswerk maken
Huiswerk maken.

Het zou er om spannen of ik over ging dit jaar en daarom zou een vriendin van mij genaamd anne mij helpen mijn cijfers op te krikken.
We zaten dag in dag uit op mijn kamer huiswerk te maken wat op een gegeven moment behoorlijk begon te vervelen.
Na een lange dag op school te hebben gezeten kwamen we voor de zoveelste keer thuis. Er lag een briefje op tafel: Beste tim ik ben tot vanavond zeven uur naar een vergadering van de ouderraad,er staat een bak macaroni in de magnetron die je zo op kunt warmen groetjes ma.Maar zowel ik als anne hadden geen zin om huiswerk te gaan maken en dus besloten we maar om een film te gaan kijken.We ploften neer op de bank en zetten een film aan.Echter niet lang daarna kroop ze dichter tegen me aan,daarop sloeg ik
mijn arm om haar heen en al gouw lagen we dicht tegen elkaar aan op de bank.Haar mooie blauwe ogen keken mij met een geile blik aan. We kropen steeds dichter tegen elkaar aan en al gauw voelde ik haar tong zachtjes om mijn tong heen kroelen.Ze draaide mij onder en begon me hevig te zoenen en te strelen.Mijn pik begon ondertussen behoorlijk te groeien en niet veel later voelde ik twee bultjes tegen mijn borst aan drukken.Ik rolde haar shirtje omhoog en streelde haar onderbuik waarbij ik begon af te dwalen naar haar liezen.Ik begon haar kutje te masseren toen ze haar broek aan had ze begon al aardig nat te worden want er verscheen een vochtig plekje op haar broekje.Dit was voor mij een aanwijzing om door te gaan en ik maakte haar knoopje los,wurmde mijn vinger onder haar strakke onder broekje heen. Ik streelde tussen haar kleine schaamlipjes door die heerlijk warm waren en stak een vinger naar binnen.Ze slaakte een kreet en trok met een ruk mijn hand weg.Ik was verbaast maar liet me niet zo snel uit het veld slaan en probeerde het nog een keer.Dit keer liet ze wel toe en vingerde ik haar tot een leidde haar tot een luid kreunend orgasme.
Mijn pik stond inmiddels op knappen en dat zag ze. ze trok et een ondeugende blik mijn broek naar beneden en ontdeed zichzelf ook van haar broek.
ze trok mijn boxer uit en haar slipje ging er achter aan.Nu zag ik haar mooie van het vocht glimmende kutje en hield het niet meer. Ik rukte haar naar me toe en duwde mijn lul naar binnen. We kwamen allebei luid kreunend klaar en lagen nog een uur na te genieten.Inmiddels maken we alleen nog maar huiswerk als er een van ons allen thuis is:P.

ps:stem even op dit verhaal dan weet ik of ik door moet schrijven of niet.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online