Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

"Ga naar de slaapkamer...".

U leest om dit moment het verhaal "Ga naar de slaapkamer..." gepost door JudithCh. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: JudithCh
Gepost op: 2011-6-30

Verhaal:

"Ga naar de slaapkamer..."

Een babysitter moest op drie kinderen passen. Ze lagen allemaal in bed toen de telefoon ging. "Hallo?" vroeg de babysitter. "Ga naar de slaapkamer.." Tuut tuut tuut... Vreemd dacht de babysitter. Ze heette Sandra. Sandra keek toch voor de zekerheid naar de kinderen, maar ze lagen gewoon in bed te slapen. Na nog een paar telefoontjes belde ze toch de politie. "We zijn hier niet bewust van een misdrijf, maar ik zal toch een collega sturen." Rond 11 uur kwam een politievrouw. Ze keek naar de kinderen. Het raam stond open. "Huh, ik had het raam dichtgedaan toen ik ze in bed stopte.." zei Sandra bang. De politievrouw trok de lakens weg, en zag bij alle kinderen alleen het hoofd nog in bed liggen....

Aantal keer bekeken: 3792
Waardering: 6.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online