Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

(Iets minder)dominante schoonzus.

U leest om dit moment het verhaal (Iets minder)dominante schoonzus gepost door Koen v.d. B.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Koen v.d. B.
Gepost op: 2006-10-16

Verhaal:

(Iets minder)dominante schoonzus
(Iets minder) dominante schoonzus.

De veranderde relatie met mijn schoonzus, waarbij zij als meesteres haar rol opeist en zowel mij als haar zus als haar slaafje behandelt, is intussen een vast patroon geworden waarin wij ons alle drie meer dan goed voelen.

Onlangs moest mijn vrouw voor een training van haar bedrijf de stad uit. Vrijdags zou mijn schoonzus voor een paar dagen naar mij toe komen, zoals dat de laatste tijd wel vaker gebeurde.
Die vrijdagmiddag, aan het einde van een lange drukke werkweek, sms-te ik naar haar:
“ ik heb het helemaal gehad, ben zo geil als boter. Denk dat ik ff naar de hoeren ga.�
Al snel kwam er antwoord: “zonde van de poen�.
En ja, dat vond ik zelf ook wel. En wetend dat zij al bij ons thuis zou zijn als ik daar arriveerde, reed ik dus niet naar de hoeren, maar richting huis.

Een warm welkom viel mij ten deel. Wat zoende ze toch lekker en wat zag ze er toch altijd heerlijk uit, ook al had ze maar heel gewoon een spijkerbroek en een shirtje aan (wel lekker strak).
Snel nam ik een bad en kleedde me om; het strakke pak werd gewisseld met lekker makkelijke zittende vrijetijdskleding.
Fles wijn open, hapjes erbij, voetjes op tafel,…… weekend!
Schoonzus kroop er lekker bij op de bank en we knuffelden zomaar wat. Ze vertoonde geen tekenen die er op wezen dat er al snel een heftige vrijpartij zou volgen en van enige wil om te domineren was ook niets te merken. Dat verbaasde mij een beetje en viel eigenlijk ook wel ’n beetje tegenl. Maar goed, het weekend was nog lang.

“Ik heb zin om buiten de deur te gaan eten� zei mijn schoonzus.
Daar had ik eigenlijk minder trek in, maar stemde toch toe.
“Ga ik me eerst nog even opknappen en omkleden� zei ze.
’n Klein kwartiertje later verscheen mijn schoonheid weer: wauw….., strak kort zwart jurkje, uitzicht op een paar heerlijke borsten, hooggehakte pumps en mooie zwarte nylonkousen, die net onder de zoom van het jurkje reikten, rood gestifte lippen en mooi opgemaakte ogen.
En ontzettend geil plaatje; zonde om nu de deur uit te moeten……..

In het restaurant van onze keuze bleef onze verschijning (of liever die van haar) niet onopgemerkt. De al aanwezige kerels moeten die avond behalve een stijve lul ook een stijve nek hebben gekregen. En de dames waren of stinkend jaloers en maakten ruzie met hun vent, of zouden gewild hebben lesbisch of op z’n minst bi te zijn geweest.
We lieten ons het eten goed smaken en merkten allebei dat naarmate de avond vorderde onze stemming de goede kant op ging om nog lang samen van de lange nacht te kunnen gaan genieten.

Na het eten besloten we nog even naar een bar te gaan waar we ons ook nog even op de dansvloer begaven.
Terwijl we ook daar veel bekijks hadden , alhoewel ook hier eigenlijk voor gold dat vooral zij dat had, nam onze geilheid ook langzaam maar zeker toe.
Mijn schoonzus danste uitdagend sensueel en ik liet me maar al te graag meevoeren.
Toe we uitgedanst waren en nog even naar de bar terugliepen legde ik om de kijkers nog even extra te tergen, een hand op haar lekkere kontje,…… onder haar jurkje op haar blote billen waar alleen een minuscuul stringetje zat. Met een vinger gleed ik heel even maar langs haar bilnaad naar haar intussen alweer natte kutje.
Dit beantwoordde ze met een warme geile tongzoen, ondertussen ’n uitdagende blik om zich heen werpend.

Om het spel nog wat meer te spelen vroeg ik haar nog net hoorbaar voor de omstanders: “wat reken jij voor een hele nacht plezier?�
“ Voor jou geldt het speciale weekend-pret-tarief van 250 euro, schat�, was het zwoele antwoord.
Demonstratief haalde ik een biljet van tweehonderdvijftig euro tevoorschijn en stak die tussen haar borsten, sloeg een arm om haar heen en liep met haar naar de uitgang. Die blikken van de andere aanwezigen! Geweldig!

Thuisgekomen lieten we er geen gras over groeien. Maar deze keer was het mijn beurt om de dienst uit te maken. Uiteindelijk had ik deze dame net enige zuurverdiende eurootjes tussen de tieten gestopt.
Dus liet ik mij onderuit zakken op de bank, nadat ik mezelf een lekkere whisky had ingeschonken en droeg mijn sletje op om voor mij te strippen.
Deze dame kon er wel wat van. Ze toverde een meeslepende geile voorstelling tevoorschijn en daagde mij uit tot het randje door iedere keer langs en tegen mij aan te dansen, terwijl ze zichzelf streelde op al die heerlijke plekjes, die ik intussen ook al zo goed kende.

Nadat zij zich langzaam van haar jurkje had ontdaan, stond ze voor me, “gekleed� in een heerlijk pikant zwart setje met daaronder alleen nog de zwarte nylons en haar pumps.
Ik pakte haar eens stevig bij haar nog half ingepakte borsten en trok haar naar me toe.
Een warme natte zoen volgde en ik kneep eens flink in die heerlijke tietjes.
“Zal ik mijnheer ook eens lekker uitkleden?� vroeg ze met een omfloerste stem.
“Neem je tijd en doe goed je best, ik heb er voor betaald, schat� antwoordde ik.

Met haar zachte handen begon ze langzaam mijn kleren los te maken, terwijl we bleven zoenen en zij mij in mijn nek en over mijn gezicht likte met haar geile warme tong.
Ik beet in haar tepels en pakte haar stevig bij haar mooie ronde kontje.
Nadat ook ik al mijn kleren uit had, duwde ik haar hoofd langzaam maar zeker naar beneden, richting mijn steigerende lul en zonder hapering nam ze die gulzig tussen haar rode lippen.
Tegelijk deed ik de resterende lingerie bij haar uit, zodat we allebei nu helemaal naakt waren.
Wat kon dit wijffie toch lekker pijpen; ik moest alles doen om mezelf te bedwingen haar lekkere mond niet direct vol te spuiten.
Dus concentreerde ik me maar even op haar lichaam.
Met één vinger gleed ik via haar klitje, langs haar natte kutje naar haar poepertje. Dat maakte ik met haar eigen geile sap lekker nat en stak zonder inhouden twee vingers tegelijk in haar donkere gaatje.
Een luide kreun en haar nagels in mijn rug waren de reactie die ze gaf.
Terwijl ik mijn twee vingers heen en weer schoof in haar anusje, masseerde ik met mijn duim over haar kutlipjes en gezwollen geilheidsknop.
“Vind je het lekker, sletje van me?�
“Mmmmmhhh, jaaaaaa, mijnheer� kon ze zachtjes uitbrengen. “ Wilt u me niet neuken, u mag alles met me te doen wat u wilt�.
Omdat ik intussen wel voelde dat ik niet veel “geduld� kon opbrengen, besloot ik dat het inderdaad tijd werd om mijn hoertje lekker te neuken.
Dus gooide ik haar op de bank en ramde mijn pik in één keer haar geile doosje in.
We grepen elkaar stevig vast en vonden samen ons ritme, elkaar intussen zoenend waar dat maar kon.
Veel tijd hadden we niet nodig om ons samen naar een giga hoogtepunt te neuken.
Luid kreunend kwamen we samen klaar, alsof we het tijden hadden opgespaard.

Na nog even bij elkaar te hebben gelegen, liep ik naar de barkast om onze glazen weer te vullen en pakte en passant de € 250,- tussen haar kleding uit en legde die in het laatje bij de andere sexspeeltjes. Je weet maar nooit wanneer er weer een hoertje betaald moet worden, nietwaar.
Aantal keer bekeken: 76116
Waardering: 5.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online