Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

(nacht) MERRIE echt leuk.

U leest om dit moment het verhaal (nacht) MERRIE echt leuk gepost door paarden fan. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: paarden fan
Gepost op: 2011-1-11

Verhaal:

(nacht) MERRIE echt leuk
op een dag fietste amy en desie uit school ze waren op weg naar de manege.
Ineens zag Amy daar een zwart paard in het weiland lopen het was een weiland wat van niemand was het was een stukje van het bos.Amy vertelde het tegen Desie ze zag hem ook.Ze fietste ernaar toe om te kijk of hij een halster op had maar het paard galoppeerde gelijk weg. Ze gingen dus naar de manege ze waren veel te vroeg dus ze gingen helpen in de stallen. Na de les gingen ze naar de bibliotheek Desie had een boek over Het Zwarte Paard In De Polder. Zie liet het voor de grap aan Amy zien. Amy vond het wel interessant dus ze las de achterkant er stond dat als je een zwart paard in de polder zag lopen dat het de nacht merrie is. Je moet er voor uitkijken zijn geest kan in je komen en je doodmaken. Amy nam het boek mee ze wilde het lezen.
Toen ze eenmaal thuis waren begon Amy gelijk met lezen ze was super snel na een anderhalf uur was ze al klaar. Ze vertelde de inhoud van het boek:Als je het paard probeert de vangen lukt het overdag nooit het paard heet ook de nachtmerrie nou ze heet eigenlijk merrie. Heel lang geleden werd ze geboren er zullen 2 mensen worden geboren die bij haar horen ze zullen het paard tegen komen maar iedereen komt hem bijna tegen als je hem s nachts probeert te vangen en je bent niet de gene die bij hem past dan wordt je vervloekt het paard zijn geest gaat in je en laat je na een jaar sterven.Ook al ben je wel de uitverkorene dan zal merrie zich s nachts laten vangen jullie moeten dan voor hem zorgen en er op rijden. Merrie is al duizende jaren oud alleen zijn leeftijd begint weer bij 1 als zijn ware baasjes hem hebben gevonden.Merrie zal pas sterven als allebei de baasjes zijn gestorven.

Dat stond in het kort in het boek. Zij Amy mooi he. Ja zij Desie zullen wij vannacht probeeren om merrie te vangen.
Ja goed idee , als je over een jaar dood wil.Wij zijn de uitverkorene ik weet het zeker zij Desie. Okeeeeeee vooruit zij Amy vannacht om 12 uur maak ik je wakker zij Desie ding dong ding dong, het is 12 uur. Amy wakker worden kom uit bed anders hoort mama ons we mochten een paard kopen maar eentje die ons hele leven leeft is nog beter. Ik kom al, toen ze bij het land waren was het heel eng ze waren al 11 jaar en ze vonden het al eng dat het donker is dat zij Amy, maar Desie wist ook wel dat Amy bang was voor de vloek. Daar liep Merrie ze liepen er naartoe en ze draafde weg toen riep Desie haar naam ze kwam Merrie eraan lopen ze hinnikte en ze bleef staan. Ze belde mama op en mama was verbaast ze ging gelijk naar de manege om een trailer te halen toen ze was was ze een beetje boos maar ook verrast want de meiden durfde niet zoveel. Gelukkig was de stal al klaar en lag er al stro in Toen ze thuis waren zetten ze Merrie in de stal en de volgende dag gingen ze op hem rijden en haar poetsten en verzorgen. Zo ging het door ze hadden een heel gelukkig leven met merrie toen Amy 65 was en Desie 62 mocht lisa voor haar zorgen (lisa is het buurmeisje}. Lisa kon ook heel goed opschieten met Merrie. Zo werd Amy 94 en Desie 93. Na de dood waren iedereen alles vergeten over merrie. En merrie werd opnieuw geboren.
Op een dag liepen maaike en marieke langs ze zagen het paard. toen op en dag gingen ze naar de bieb ze vonden het boek met de naam:Het Zwarte Paard In De Polder....

Aantal keer bekeken: 4427
Waardering: 7.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online