Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Geil trio met jobstudente ( vervolg op Vanessa)..

U leest om dit moment het verhaal Geil trio met jobstudente ( vervolg op Vanessa). gepost door Chris B. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Chris B
Gepost op: 2011-8-23

Verhaal:

Geil trio met jobstudente ( vervolg op Vanessa).
Geil trio met jobstudente ( vervolg op Vanessa).
Zoals jullie misschien in mijn vorig verhaal hebben kunnen lezen hoe Vanessa mijn secretaresse en sexpartner werd, wil ik jullie het vervolg vertellen….

Vanessa woonde ondertussen reeds een 10 tal maanden bij mij in en ons sex leven was super, die meid was voor alles in wat ik wilde doen, een goddelijk lijf met lekkere stevige dikke tieten en een lekker kontje waar ik elk gaatje van mocht verwennen, wanneer ik maar zin had, en dan spreek ik nog niet eens van haar pijpkwaliteiten…..

Het was ondertussen weer bijna zomer en alles ging op het bedrijf zijn gangetje, problemen oplossen van de mensen enz. Ik had net weer een drukke week achter de rug en ik begon de personeelskalender eens na te kijken voor de volgende 2 maanden. Ik betrapte mezelf er weer op dat ik weer geen enkel verlof geweigerd had en zodoende waren er alleen maar drie personen aanwezig tijdens de maand juli, en dat is te weinig. Zeker voor het secretariaat, waar men dan meestal de archieven en dossiers wat bijwerkt. Ik was er in diepe gedachten over, toen Vanessa binnenkwam. Ze vroeg wat er was en ik legde haar alles uit.
Ik heb een oplossing zij ze : “ Mijn nichtje van 22 zoekt een vakantiejob en ze vindt het zerker niet erg om hier samen met mij 2 maanden te werken. Ze studeert voor secretaresse dus dat valt reuze mee, daar ze van aanpakken weet. “ Ik zag de pretoogjes niet en was niet overtuigd, maar ik gaf haar het voordeel van de twijfel en ze mocht dadelijk op interview komen.
Een twee uurtjes later, iedereen buiten Vanessa en mij waren al naar huis, ging de zoemer van de kantoordeur. Haar nichtje Sofie was er, ze kwam binnen en ik moet eerlijk toegeven dat ze er niet mis uitzag, ik schat één meter zestig, middelslank gebouwd met een paar stevige borsten en lang blond haar. Haar tieten waren niet zo groot als die van Vanessa ( maar ja die had ook een stevige ronde DD) en stralend blauwe ogen.

Ik vond het wel een leuke meid en de babbel en het interview vlotte goed. We kwamen tot een akkoord dat ze de week nadien ( nu ondertussen een goede week geleden ) mocht beginnen en haar manier van werken en leuke verschijning lieten alles vlekkeloos verlopen. Ik wou vrijdag een update doen van lopende dossiers en hoe ver deze stonden en ging dat bespreken met Vanessa.
“ Lieverd, ik zou graag vrijdag namiddag rond 14u aan die update van dossiers beginnen. Voor jou is het geen probleem dat weet ik, maar als Sofie zin heeft om te blijven helpen tot einde, dan reserveer ik een leuk restaurant nadien voor ons drie en dan kan ze dit weekend blijven logeren, het word heet weer en het zwembad staat klaar,” zei ik lief. Vanessa ging het vragen aan haar nichtje, maar dat zal geen probleem zijn dacht ze.

Ik besloot dadelijk aan nichtje te gaan vragen of ze het vond om met ons door te werken die vrijdag en daarna met ons lekker te gaan eten. Ik gind de trap af naar het secretariaat waar Sofie normaal aan het werk was, maar toen ik beneden kwam vond haar nergens. Ik ging naar de keuken maar ook daar vond ik haar niet, plots hoorde ik was gegiechel vanuit de garage ( stockageplaats ) en ging kijken, Sofie moet gedacht hebben dat ik veel werk had boven of dat niemand haar dadelijk zou zoeken, nu ik wist wel dat ze een geile meid was die zeker niet vies was van sex, en hoe ik het wist, ik kijk dus door de glazen deur en ondanks dat het licht niet aan was, zie ik het zachte zonlicht, dat door het raampje in de garagepoort was, een lekker geile scene, Sofie zat daar gewoon doodleuk de jonge postbode ( ook vakantiejobber ) te pijpen, en dat ze er zin in had was duidelijk, ze was zachtjes op zijn ballen aan het zuigen en likken en ging toen met volle tong al likkend over de lengte van zijn jonge lul, hij was niet van het formaat van mijn vriend ( die is ook echt wel lekker groot en dik) maar hij mocht er toch zijn hoor, en nam toen zo veel ze kon in haar geile mondje. Ze kreunde en ik zag dat ze ondertussen met één hand op haar poesje zat te wrijven. De jongeman had zijn ogen gesloten en ik ben er zeker van dat hij moet gedacht hebben dat hij in de hemel was, hij kreunde geil en luid dat hij ging klaarkomen…. Sofie greep zijn lul met één hand en begon hem snel af te trekken terwijl ze hem diep in haar mond hield en met andere hand masseerde ze lekker zijn ballen…. “ AAaaahh “ kreunde de jongen hard” ik ga spuiten….”, “ hmmmm” kreunde mijn nichtje luid en ik stak de lul nog dieper in haar keel, toen zag ik zijn lichaam hard schokken, drie, vier keer moet hij een straal sperma in haar mond geschoten hebben, Sofie slikte alles door, de jongeman zijn lul blijf hard en Sofie begon hem nu lekker zacht te pijpen, ze wist dat de jongeman zijn lul gevoelig was, ze bleef hem lekker zacht likken en masseren en ongelooflijk maar twee minuten later greep de jongeman opeens Sofie’s hoofd vast en brulde dat hij terug ging klaarkomen. “ Ja spuit alles in mijn gezicht” kreunde Sofie in extase en stak haar toch ver uit en hield haar mond ver open… Aan zijn lul trekkend mikte hij zijn eikel op Sofie’s mond en kwam opnieuw klaar met vier dikke stralen sperma… toen was het gedaan, zijn lul werd slap en Sofie die wou nog meer, helaas de lul van de jongeman was leeg…
Ik stapte de garage binnen wenste de jongeman al lachend proficiat met zijn prestatie. Sofie keek geschrokken maar geil naar mij. Jongeman trok zijn broek op en liep naar buiten met rode kaken…. Ik regelde alles met Sofie om vrijdag over te werken en ze was dadelijk akkoord, er hing nog een sliertje sperma aan haar lippen en ik likte het af, gaf haar een lekkere tongzoen, tja mijn vriend weet nog niet alles van mij…….en van mijn nichtje…..

Vrijdag was het reeds een prachtige dag met veel zon en ik was kwaad dat ik net deze dag uitgekozen had, wat lag ik nu liever aan ons zwembad in ons blootje en lekker de hele namiddag geilen en vrijen met Vanessa. Eigen schuld dikke bult, maar ik was in een geile bui gekomen. Helaas zou dat tot vanavond laat moeten wachten als haar nichtje ging slapen dacht ik. Niets was minder waar…


Ik was druk dossiers aan het lezen, toen ik me afvroeg waar Vanessa en Sofie bleven met die dossiers ik hun bijgevraagd had. Ik belde op de lijn van Sofie, maar die nam niet op. Ik besloot maar even naar beneden te gaan en te kijken waar mijn sexy dames bleven. Doordat we alleen op kantoor waren, had Vanessa haar kleding verwisselt naar een sexy mini-rokje met enkel een diep uitgesneden topje ( zonder BH) dat haar geweldige tieten in alle glorie ten goede kwam. Sofie had haar jeans verwisselt voor een korte short en dito topje, hierdoor leken haar tieten toch groter dan ik dacht en de tepels staken al een hele tijd uitdagend naar voor. Vanessa en ik zijn ruim denkend en altijd in voor sex spelletjes, maar ik kon haar toch moeilijk vragen om me te helpen haar nichtje te neuken…..

Benden gekomen vind ik niemand terug en ga het archief, hier hoor ik zachte stemmen en besluit even te luisteren, de deur staat op een kier en ik zie heb beide staan praten. Ik vind het al een lekker uitzicht.
“Vanessa, je hebt wel geluk hé, na die stomme vent, heb je nu wel een toffe man gevonden hé”, merkte Sofie geamuseerd op. “ ja schat,” hoorde ik Vanessa zacht antwoordde” ik heb inderdaad geluk, hij is lief, attent, zorgt zo goed voor me en is geweldig lekker in bed, althans dat vind ik toch. Ja ik ben volledig verliefd en verkocht aan hem hoor…”
Sofie keek haar met pretoogjes aan : “ mijn laatste twee vriendjes waren zo dom in bed, ik heb zo nood aan een lekkere vent om me eens goed te laten neuken hé” zei ons sexy blondje vrolijk, “die postjonge pijpen heeft me alleen maar geiler gemaakt, mijn kutje schreeuwt gewoon om eens goed gevuld te worden door een lekkere dikke lul, mag ik hem eens lenen voor een uurtje” vroeg ze zonder schaamte aan mijn vriendin.
“Lenen mag je hem zeker niet, maar ik ben misschien wel te vinden, dat hij jou mag neuken als we het samen doen,” hoorde ik Vanessa met een geile stem zeggen, “ ik wil ook gerust nog eens dat lekkere lijf van je verwennen, je bent zo mooi en vrouwelijker geworden sinds we een goed jaar geleden op verlof geweest zijn. “ hoorde ik Vanessa besluiten. Die twee hadden mekaars kutje dus al lekker verwend voor we samen waren…..hmmm de gedachte aan die lekkere dames in mijn bed, deed mijn lul wakker worden.
Ik zie Sofie op Vanessa toe stappen en haar gewoon een tongzoen geven terwijl ze ondertussen Vanessa’s dikke tieten masseert. Vanessa is blijkbaar ook serieus geil, wie weet wat die meiden al besproken hadden voor ik begon te luisteren, en trekt zonder schroom het topje van Sofie omhoog en twee mooie rijpe borsten springen te voorschijn, ze zijn inderdaad dikker en vrouwelijker dan ik dacht.
Wanneer Vanessa aan Sofie’s tieten zuigt en Sofie lekker kreunt en zucht, gooi ik de deur open en doe alsof ik niets weet : “ schatje waar blijven jullie met die dossiers?”vraag ik onschuldig en doe alsof ik verbaasd en boos ben” wat zijn jullie verdomme aan het doen, “ speel ik gemaakt boos “ jullie zitten hier mekaar af te likken en op te geilen terwijl ik boven aan het werk ben.”
Sofie durft niet meer op te kijken, Vanessa kijkt mij lachend aan. “ schatje, ga maar naar boven, we brengen ze dadelijk sorry, maar mijn nichtje is gewoon geil, ze heeft al een hele tijd geen deftige pik meer in haar poesje gehad, “ zegt Vanessa sensueel met een knipoog die Sofie niet kan zien. Ik speel mee” daar betaal ik haar niet voor, “ speel ik mee, “ zorg maar dat die dossiers dadelijk in juiste outfit bij mij zijn”
Ik draai me om en vertrek, Vanessa heeft de boodschap al begrepen en mijn lul begint serieus wakker te worden, ik weet wat volgt…
“Ok Sofie, nu kunnen we niet meer terug, “ speelt Vanessa ( mijn lekkere tijger) onschuldig, “ kleed je uit en we brengen ze naakt, dat is de enige mogelijkheid om hem goed gezind te krijgen en daarbij je wil toch een lekkere lul, nu die van mijn schat is lekker lang en lekker dik en hard….en met twee lekkere geile spetters als ons kan hij vlot twee of drie keer na mekaar..”
Voor Sofie klinkt dit als muziek in haar oren en doet onmiddellijk al haar kleren uit, samen met Vanessa. “ Voor we naar boven gaan wil ik nog even je kutje proeven schat” zegt Vanessa en knielt neer voor haar nichtje, deze legt dadelijk een been op Vanessa’s schouder en deze begint dadelijk met haar tong over de kut van Sofie te likken. Na een minuut of twee stopt ze en zegt “ kom we gaan naar onze baas….lekker stuk”
Op de trap loopt Vanessa voor Sofie in haar blootje en het aanzicht van Vanessa’s kontje en het kleine likbeurtje heeft Sofie zo geil gemaakt dat ze Vanessa stopt op de trap en spontaan haar kut begint te likken, ook voor enkele minuten.
Als ze beiden naakt mijn kantoor in wandelen zonder dossiers, zijn ze beide al zo geil als boter…. De deur gaat open en Vanessa zegt met een geile stem “ we zijn de dossiers vergeten maar ik breng je twee geile kutjes op te bestuderen, de rest doen we morgen wel schat, nu is het speeltijd…. We willen beiden een lekkere dikke lul.”
Ik sta op en stap op hen toe, onmiddellijk doet Vanessa mijn hemd en das los, Sofie de geile donder, zakt onmiddellijk door haar knieën doet mijn broek los. Wanneer ze mijn broek en slip naar beneden doet staat mijn lul reeds hard en steekt recht naar voor, ik zie Sofie verwondert kijken: “ dit is de grootste lul die ik al gezien heb en ik ga er alles mee doen, daar mag je zeker van zijn, nichtje.”
Ze likt met haar tong over heel de lengte van mijn staalharde lul en neemt hem dadelijk in haar lekker geile mondje… Ik duw haar hoofd weg, alhoewel ik hem best nog dieper wil duwen, maar ik besluit om hier een geile dag van te maken. “ straks mag je me pijpen, geile meid,” lach ik speels naar haar, “ nu mag je eerst tonen wat je in het archief met Vanessa van plan was…” Sofie is blijkbaar zo geil dat ze het niet meer heeft en trekt Vanessa’s hoofd aan haar lange haar naar achter en steekt geil haar tong in Vanessa’s mond en begint haar heel geil en heet te tongzoenen. “ Hmmmm Vanessa, ik wil klaarkomen, ik wil sex, help me please”, smeekt Sofie door het sexdolle heen.
Vanessa is niet van plan om zich te laten doen en grijpt Sofie haar lekkere tieten en begint deze te likken, zuigen en te kneden met beide handen. Terwijl mijn vriendin de tieten van haar nichtje aan het bewerken is, duw ik Sofie op de vergadertafel in mijn bureau zodat ze lekker kan liggen en genieten. Vanessa is nog steeds bezig met haar tieten als ik nieuwe opdrachten geef : “ geef je tieten aan Sofie en steek je kont naar achter” zeg ik streng tegen Vanessa. Ik zie Sofie dadelijk aanvallen op die lekkere tieten van mijn lief en ga achter Vanessa’s geile stevige kont staan, ik geef er een paar stevige tikken op,” dat is omdat je me nooit verteld hebt dat je je nichtje geneukt hebt” zeg ik streng en geef nog een paar tikken bij” en dat is dat je haar nog nooit hebt laten komen om haar samen te neuken, “ grinnik. Haar stevig kontje ziet een beetje rood en Vanessa wil het kutje van Sofie beginnen likken, ik verbied het haar en zeg dat ze moet blijven staan, Sofie blijft lekker met haar tieten spelen al smeekt ze dat haar poesje aandacht nodig heeft. Ik besluit haar nog meer te plagen en ga even naar haar toe, ik laat mijn vingers zacht door haar kutje gaan, dat ondertussen druipt van het geil, ik steek even een vinger in haar kutje, zo vinder ik haar enkele seconden terwijl Vanessa geil kijkt. Dan trek terug en laat haar met open benen op de tafel liggen, ik laat Vanessa haar kontje achteruit steken als ze voor mijn bureau staat, zodat Sofie er recht op kan kijken, met verwilderde blik van geilheid kijkt Sofie naar mijn grote dikke lul, die ik recht in het poesje van Vanessa steek. Die kreunt en gilt het uit van plezier en ik laat haar het gevoel beschrijven tegen haar nichtje, welke nog niet mag opstaan. Vanessa begint geil tegen haar nichtje, die ondertussen haar eigen klitje betast, “ HMMmm Sofie, zijn lul vult me zo lekker, zo volledig, hij is dik en lang en heet, het voelt zo heerlijk aan in mijn kutje….” Vanessa heeft mijn spel door en terwijl mijn lul nog diep in haar kutje steekt en dan weer er volledig uit, zodat Sofie alles goed kan zien, zegt ze “ Sofie je mag je zelf niet aanraken, geduld je komt dadelijk aan de beurt…” Ik neuk zo nog even door en besluit dan dat Sofie lang genoeg heeft gewacht en laat haar gaan liggen op de tafel, met haar lekker kontje net op de rand van de tafel, zodat ik mijn harde lul er helemaal kan insteken. Ik laat Sofie met haar kutje over het gezicht van Sofie gaan zitten, maar zo dat ze naar mij kijkt en ik haar kutje open boven Sofie’s mond kan zien. Sofie begint onmiddellijk geil Vanessa’s kutje te likken en ik besluit dat het tijd is om Sofie’s kutje eens te voelen, ik duw mijn dikke eikel langzaam in haar kutje en wacht even tot als ze beweegt met haar bekken om meer en duw ik mijn dikke lange lul helemaal in haar kutje, ze hapt naar adem en stopt kreunend even met likken, onmiddellijk trek ik mijn lul terug uit haar kutje en zeg” als je stopt met likken aan Vanessa’s kut, trek ik mijn lul eruit, “ Sofie kijkt me aan en zegt geil “ dan lik en zuig ik die kut leeg en neuk jij me suf….” Onmiddellijk zuigt haar mond zich vast om het klitje van Vanessa die luid begint te kreunen en zegt” Schatje, neuk haar plat voor mij, steek die lekker lul helemaal in haar kut en neuk haar suf..” Ik voeg daad bij het woord, zoals dat heet en begin haar diep en hard te neuken, Sofie kan het bijna niet meer houden en komt voor een eerste keer klaar, ongelooflijk maar ze kan gewoon blijven doorlikken en zuigen terwijl ze klaarkomt, ik neuk dus door en voel haar kutje samentrekken rond mijn dikke lul. Heerlijk gevoel toch altijd weer als je een vrouw op je lul voelt klaarkomen, mijn ballen beginnen nu toch stilaan te jeuken en ik neuk nog een versnelling hoger, nu schreeuwt Sofie het uit en likt toch door, onsamenhangende klanken uit haar keel voortbrengend terwijl het kutje van Vanessa in haar mond is. Vanessa begint nu ook meer te kreunen en geile geluiden uit te brengen en komt even later samen met Sofie klaar. Beide dames gillen het uit en ik voel dat ik ook ga klaarkomen, ik trek mijn lul terug uit de kut van Sofie en Vanessa brengt haar hoofd naar beneden en neemt mijn lul in haar mond, ik spuit brullend alles in haar keel en lief en geil als mijn vriendin is, slikt ze alles door. Een beetje sperma houd ze over en buigt zich over het gezicht van Sofie en laat wat sperma en speeksel in diens mond druipen, dit is zo geil, dat mijn lul overeind blijft.
Vanessa besluit nu Sofie te beffen en ik steek mijn lul onmiddellijk in Vanessa’s kutje, ik wil meer en we zijn zo geil, dat er geen weg terug meer is. Terwijl ik Vanessa langs achter in haar kut neuk, is Vanessa Sofie aan vingeren en beffen. Ik laat wat speeksel vallen op het kontgaatje van Vanessa en steek mijn vinger erin. Vanessa vraagt bijna dadelijk of mijn lul in haar kontje wil duwen, hoe ik kan ik zoiets weigeren? Voorzichtig duw ik mijn grote harde lul in het kontje van Vanessa en begin te stoten terwijl Sofie wildschuddend klaarkomt op de mond van mijn Vanessa. Vanessa kan het ook niet meer houden en wanneer Sofie haar voet over Vanessa’s klit wrijft komt deze ook gillend klaar, ik nog niet en steek mijn zo diep mogelijk in haar kontje. Sofie zegt” ik heb nog nooit een lul in mijn kont gehad, Vanessa help me hiermee, ik wil dat Chris mij in mijn kontje neukt:…” Vanessa voelt aan het kontjegaatje van Sofie dat al zo nat is van kutvocht en brengt voorzichtig een vinger naar binnen, Sofie kreunt dat ze heerlijk vind, een tweede vinder van Vanessa en een minuutje later een derde vinger, Sofie kronkelt van genot en zegt dat ze het heerlijk vindt. Ik trek mijn lul terug uit de kont van Vanessa en zet mijn eikel tegen het sterretje van Sofie. Vanessa neemt mijn lul nog eens diep in haar mond en pijpt me eventjes geil en houdt mijn lul op de juiste plaats terwijl ik mijn lul voorzichtig in het maagdelijk kontje van Sofie duw. Eventjes moet ze wennen aan de grootte van mijn lul en dan begin ik langzaam te stoten, terwijl Vanessa zachtjes haar klitje vingert, Sofie is door het dolle heen, ze kreunt en gilt het uit van plezier wanneer ik stevig begin te pompen. Vanessa heeft ondertussen drie vingers in haar kutje gestoken en vingert terwijl ze naar de geile scene kijkt.
Sofie gilt dat gaat klaarkomen en begint haar klitje te wrijven, plotseling begint ze over haar hele lichaam te schokken en komt gillen klaar, terwijl ze enkele stralen geil uit haar kutje spuit. Vanessa schiet naar voor om het op te likken en ik duw onmiddellijk mijn lul weer in haar kontje, en neuk haar zo hard ik kan, ook Vanessa komt nu gillend klaar en ook zij begint geil te spuiten, dit is teveel voor mij en ik voel mijn lul opzwellen om ook klaar te komen, Vanessa draait zich dadelijk om en knijpt hard in mijn lul, het gevoel is onmiddellijk weg en ze steekt mijn lul in de mond van Sofie, die begint dadelijk samen met Vanessa om de beurt geil op mijn lul zuigen en te likken, wanneer Sofie mijn lul diep in haar mond neemt en Vanessa aan mijn ballen likt, kan ik niet meer en begin ik klaar te komen, na twee dikke stralen sperma in Sofies keel te spuiten trekt ze snel terug en blijft me aftrekken terwijl ik zo nog drie, vier dikke stralen sperma op hun spuit. Uitgeput vallen we op elkaar op de grond met een brede lach op onze gezichten. De dames likken elkaar en mijn lul schoon. We gaan een douche nemen en zepen elkaar lekker in, mijn lul begint teug tot leven te komen, maar ik besluit eerst met deze twee geile spetters te gaan dineren met een lekker wijntje. Daarna gaan we thuis naar de sauna en jacuzzi. De afspraak is dat we de rest van het weekend niet bereikbaar zijn voor anderen en het hele weekend naakt elkaar verwennen…. Wat we daar nog voor kinky dingen gedaan hebben vertel ik een andere keer.
Wat kan het leven toch mooi zijn……. ( en geil !)


Aantal keer bekeken: 59457
Waardering: 8.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online