Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Slecht raport.

U leest om dit moment het verhaal Slecht raport gepost door Len. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Len
Gepost op: 2010-8-31

Verhaal:

Slecht raport
Sigrina...opstaan vandaag heb je toets roept moeder.
Sigrina staat op...gaapt en loopt naar de badkamer
Poetsen....verkleden..dan wat Lipgloss..Make-up...oogschaduw...oogpotlood...blosje en mascara.Rennend rent Sigrina de trap af en naar school.Onderweg belt haar vriend Jossen haar.
Jossen:Hoi
Sigrina:Jos wat is er ik kom toch

Sigrina je bent wel 10 min laat.
Ja..ja ik was laat wakker.Waar is mijn milkshake?Hier Sig en het is laat ik moet gaan en succes met je toets.Dankje wel Jossen....

(op school aangekomen)

Je bent weer laat Sigrina zegt juf Samantha.Je hebt 2 vakken gemist Sigrina...ga naast Lishara zitten.
Sigrina ging naast Lishara zitten en fluisterd iets in haar oor.lishara glimlacht even.Oke nu ga ik weg juf...zegt Sigrina.Ga maar en kijk je toets blaadje je hebt een 2 vanmorgen.Weer een onvoldoende...sjeetje.Sigrina fietst naar Frenzy.Dag Frenzy waar is....Hier ben ik.Hai josh kom je vanavond mee?.Waar...I DONT NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!

Producten kijken bij Sherys stent?????????????Jaaaaaaaa......oke dan straks om 8u.Goed dat is het.Sigrina ging naar huis.Om 8u ging ze mee en de volgende dag op school kreeg ze een ..4..de volgende dag een ..3.. de volgende dag een...2....De uitslag is erg want haar vriend was al met Kajel en haar ouders waren heel boos

Aantal keer bekeken: 2733
Waardering: 1.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online