Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verrast door gevoelens.

U leest om dit moment het verhaal Verrast door gevoelens gepost door Marc Vermeer. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Marc Vermeer
Gepost op: 2006-1-23

Verhaal:

Verrast door gevoelens


Ik was die avond van plan op tijd van mijn werk te vertrekken, maar zoals zo vaak aan het einde van de dag, kwam er nog even een collega bij me kletsen. Voor ik het in de gaten had was het al weer halfzes.
Ik twijfelde of ik nog tijd genoeg had wat boodschappen te doen. In gedachte werkte ik mijn boodschappenlijstje af en besloot wel even langs de jeansshop te gaan.
De rest van de boodschappen konden de volgende dag ook wel.

Het was in de stad zo'n typische "begin november middag", met de hele dag een vaag zonnetje en nu kwam er een lichte nevel opzetten, die het licht van de straatlantarens een aparte sfeer gaf.
Veel vrouwen genoten nog na van de warme zomer en droegen nog korte zomerrokjes. Wat heerlijk naar die lange, nu gebruinde benen, te kijken en te gissen naar wat onder de rokjes verborgen zat.
Een van de vrouwen die voor me liep keek even om, en ik gaf haar een knipoog waarop ze het puntje van haar tong ondeugend naar me uitstak.
Zo'n kleine flirt gaf me een heerlijk gevoel.
Toen ik de jeans-winkel binnenstapte was het al kwartvoorzes.

Het was een kleine winkel, wel diep maar erg smal, met aan beide kanten van de winkel planken met stapels jeans er op.
Ik genoot van de speciale geur van nieuw textiel.
Ik zag een man van mijn leeftijd, zo rond de vijfendertig, hevig gesticulerend een telefoongesprek voeren: kennelijk was hij de eigenaar of de filiaalhouder van deze winkel. Een jongen van rond de twintig was een klant aan het helpen.
Ik merkte dat die klant haar keuze al gemaakt had; de winkelbediende pakte de jeans in en rekende met haar af.
Toen kwam hij naar mij toe en vroeg me wat ik zocht. "Tja, een jeans die niet al te strak zit maar die toch wel een beetje model heeft" zei ik.

"Komt u maar mee" zei de jongen "achter bij de paskamers heb ik wel iets in uw maat".
De twee paskamers bevonden zich in een uitbouw aan de winkel. Ook hier planken met 'spijkergoed',
De jongen bekeek mijn figuur en griste een broek van een plank af.
"Deze kunt u eens passen, het is een model dat net uit is en ......"
"Sorry Wim, neemt u me niet kwalijk meneer" hoorde ik de chef van de winkel zeggen.
"Wil jij zo afsluiten Wim ik moet er dringend van door".
De chef beende met driftige passen de winkel uit.

Ik verdween in een pashokje, dat erg klein was, trok het gordijn dicht, deed mijn schoenen uit, trok mijn broek uit en trok de stugge nieuwe jeans aan. Het lastige van die stugge dingen is de bovenste knoop goed dicht te krijgen, maar toen dat ook gelukt was stapte ik het pashokje uit.
Wim bekeek me van alle kanten en reageerde "tjaaa mmmm".
“Beetje zakkerig he" zei ik.
"Inderdaad iets strakker kan wel" zei Wim terwijl op zijn horloge keek.
"Mag ik eerst de winkel even sluiten meneer, anders komt er zo nog een klant binnen".

"Ga je gang hoor, ik hoop dat het door mij niet te laat voor je wordt anders kom ik een andere ...." "Oh nee hoor ik heb vanavond toch niets te doen" zei Wim, liep naar de winkeldeur en sloot deze met veel sleutelgerammel een deed de lichten voor in de winkel uit.

Er brandde nu alleen wat kleine lampen bij de paskamers en in de etalage.
Wim pakte een andere jeans van een plank:"kijk dit models valt denk ik beter meneer"
Ik pakte de broek aan ging de paskamer weer in en twijfelde nu of ik het gordijn dicht moest doen. Het leek me wel een beetje preuts nu er verder geen klanten in de winkel waren, dus liet ik het open.
Ik wurmde me uit de jeans, was blij dat ik een nette maar wel erg strakke slip aan had, en trok de andere broek aan. Intussen deed Wim alsof hij dingen aan het opbergen was, maar ik zag dat hij voortdurend naar me keek.
De broek die ik aangetrokken had zat strak, erg strak!
Wim kwam de paskamer in en bekeek de situatie en ik zei; "dat zit met autorijden niet lekker!"
Wim stak de een hand tussen de broekband en mijn lichaam.
"Mmmm de band zit niet te strak", en tot mijn stomme verbazing zijn hand lager zakken.
"Nou daar is het nu erg vol" lachte Wim, "u hebt wat meer ruimte nodig daar ....."
Ik zag hoe Wim bloosde en ik vond het vreemd van mezelf dat ik die hand rond mijn geslacht niet onprettig gevonden had. Intussen had Wim aalweer een andere broek van een schap gehaald.
"Zal ik u even helpen uit die strakke broek te komen meneer" vroeg Wim.
"Ja, dat is goed want die paskamer is zo klein...."
Wim kwam in de paskamer strak voor me staan, maakte de knoop en de rits van de broek open en trok de broek handig omlaag, maar zijn vingers bleven ook achter mijn slip haken en trokken deze een stukje omlaag. In die tijd schoor ik me niet en een dikke bos zwart schaamhaar wolkte boven m'n slip uit. "Wim stotterde sorry .... ik .....", en hij probeerde mijn slip weer wat omhoog te duwen. De kleine slip bedekte amper m'n paal die nu iets opzwol en de poging van Wim mijn slip weer omhoog te krijgen leidde er toe dat Wim niet alleen aan m'n slip trok maar ook aan m'n lul, die heftig schokkend reageerde.
Wim zuchtte diep....." u bent erg mooi meneer ..."
Ik voelde dat mijn lijf Wim opwond en ik bekeek Wim nu wat beter. Blond golvend haar, grijsblauwe ogen, een gezicht dat niet week was maar toch iets zachts uitstraalde.

Ik was compleet verrast door gevoelens die ik nog nooit voor een man gevoeld had.
Als in trance maakte ik de bovenste knoop van Wim's jeans los, deed de rits open en langzaam trok ik zijn broek omlaag. Ik hoorde hoe we beiden diep ademden. Ik zuchtte "noem me maar Marc hoor ".
Mijn handen streelden over de harde bobbel in zijn slip, en ik kreeg een geil gevoel, zoals ik dat jaren niet meer gevoeld had.
Traag trok ik Wim's slip omlaag en na het laatste rukje sprong zijn stijve penis naar voren.
Ik keek, er liep een vreemde rilling door me heen, wat ik zag was mooi.
In tegenstelling tot mijn erg dikke maar tamelijk korte penis en nogal lompe ballen, was Wim's penis lang en slank met een lange voorhuid en zijn ballen waren klein.
Hij was geschoren behalve boven zijn lul, waar een zachte bos blonde krullen een mooie waaier boven zijn lul vormden. "Wim ... ik val ik feite niet op mannen maar je bent erg mooi ..."
"Jij ook Marc, zullen we alles uittrekken "?
Binnen enkele seconden stonden we naakt tegenover elkaar.
Wim knielde en ik voelde hoe hij, mijn nu keiharde pik, kuste en likte.
Met twee handen pakte ik hem bij zijn zachte blonde haar, trok hem heftig tegen me aan, en voelde meteen zijn lippen strak om mijn eikel heen terwijl zijn handen acht mijn ballen en kont streelden. Ik voelde dat uitstel onmogelijk was; de aankondigingscheut flitste door mijn onderlijf heen en terwijl ik wild Wim's haar streelde spoot ik me met kreten van genot in zijn mond leeg.
Ik trilde op mijn benen en voelde hoe Wim het laatste restje sperma uit m'n lul zoog.
Toen stond Wim op, trok me naar zich toe en kuste me op mijn mond.
Ik proefde de zoete smaak van zijn lippen en de pittige bittere smaak van mijn zaad.
Zijn kus deed me zweven en scheen oneindig lang te duren.
Onze tongen streelden elkaar, speelden een eigen liefdesspel met elkaar.
Langzaam voelde ik me nu en verliefd en weer geil worden.
Ik eindigde de kus, bukte me iets en kuste Wim's tepels die keihard waren.
Ik knielde en zag dat Wim's penis dreef van het voorgeil en traag begon ik het zilte vocht te likken, trok zijn voorhuid ver omlaag zag hoe mooi glad zijn penis was, zonder de dikke aders die mijn lid versieren.
Langzaam zoog ik zijn lieve lul naar binnen, streelde ook zijn andere gevoelige delen en met een vinger nat van zijn voorgeil draaide ik rondjes om zijn kontgaatje.
Wim kreunde "oh Marc" en zijn lul die al erg hard was zwol nog wat verder. Wim streelde m’n nek en rug.
Hij kreunde “lieve Marc, wat lekker" en meeteen daarop voelde ik hete stralen geil mijn mond in spuiten. Voor het eerst in mijn leven proefde ik het zaad van een andere man. Nadat hij zich, in minstens zes heftige stralen leeggespoten had, bleef zijn lul in mijn mond schokken.
De smaak van Wim's geil was moeilijk te benoemen; een beetje bitter maar ook zilt en romig.
Ik kon er niet genoeg van krijgen ook zijn laatste druppels geil te proeven.
Ik stond op en nu trok ik Wim hard tegen mee aan, waarbij mijn weer harde pik tegen zijn nu zachte lid duwde. Ik kuste Wim zoals hij mij gedaan had, met veel passie. Na mijn kus werd Wim weer langzaam hard. In een mooie boog hing zijn lange lid naar benden, tussen zijn licht gebruinde benen.

In het pashokje hing de heerlijke geur van vers zaad, gemengd met die karakteristieke jeans geur. Ik snoof deze onbeschrijfelijk geile geur diep in.
Ik wist dat we meer wilden; ik wilde Wim naakt naast me in mijn bed voelen.

"Wim wil je met me mee gaan naar mijn kamer?"

Zijn volmondige antwoord was "ja Marc�!Aantal keer bekeken: 99582
Waardering: 6.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online