Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

dag 423:Het dierenverblijf van Eva.

U leest om dit moment het verhaal dag 423:Het dierenverblijf van Eva gepost door Mina . Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Mina
Gepost op: 2011-4-11

Verhaal:

dag 423:Het dierenverblijf van Eva
Het was een drukke dag in het dierenverblijf van Eva. Iedereen had plezier met hun dier. De ene werd naar de speelzaal gebracht, de andere naar de dieren slaapzaal,en een boel gingen naar de schoonheidssalon en nog veel meer. Eva was de baas van het bedrijf en ze had ook nog een baantje bij het verblijf: ze was dierendokter. Vandaag was het bij de dierendokter rustig. Dat vond Eva niet erg want dat betekende dat de dieren gezond waren. Ze ging kijken hoe het bij de andere banen ging. Ze zag een enorm lange rij staan bij de schoonheidssalon en er was nog een lege stoel waar iemand kon zitten. Eva besloot erachter te gaan staan. Ze vlechtte het haar van een hond, borstelde de kat en versierde de cavia. Toen zag ze een klant staan bij de dokter en ging weer weg. Ze behandelde patient. Het was een kat met een wondje. Het was weer een leuke dag bij het dierenverblijf van Eva

Aantal keer bekeken: 2802
Waardering: 5.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online