Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik kwam de liefde van mijn leven tegen (waargebeurd).

U leest om dit moment het verhaal ik kwam de liefde van mijn leven tegen (waargebeurd) gepost door lelia claeyt. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: lelia claeyt
Gepost op: 2011-3-27

Verhaal:

ik kwam de liefde van mijn leven tegen (waargebeurd)
Rond maart 2011 ging ik 's morgens naar de opvang. En 3keer raden wie daar zat mijn grote liefde willem .We hadden veel gelijkenissen zoals krullen, tekenen,sport, ... Daarom hield ik van hem hij was perfect!!! Op school gaf hij mij een megadikke knuffel. Op school?!? Ja!! Ik vroeg of hij mee zou fietsen na school en hij zei ja . Na school ging hij met me mee. Langs ons eigen weggetje, het was er eigenlijk wel mooi !!! op een gegeven moment stopte hij en zei hij kom
we gaan even wandelen rond het meer! Toen kwam de eerste kus en die was lang toen lijdde het tot vrijen maar ik moest om 5u 's avonds terug thuis zijn .Dus vertrok ik almaar . sindsdien lieten we elkaar met rust maar plots
sprak hij weer tegen me en werden we super goede vrienden
ps: Hij heeft me gezoend overlaatst nog maar!! Maar hij zei dat het niks betekende.

Aantal keer bekeken: 5151
Waardering: 3.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online