Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

15 jaar getrouwd.

U leest om dit moment het verhaal 15 jaar getrouwd gepost door Rudolfijntje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rudolfijntje
Gepost op: 2011-6-11

Verhaal:

15 jaar getrouwd
Nelleke en ik scheelden 7 jaar in leeftijd, zij was jonger dus, en we hadden al voor haar op redelijk jonge leeftijd kinderen gekregen.
Dan kan je er wel van uit gaan dat je seksleven voor een jaartje of 10 op slot gaat en dat was ook bij ons het geval.
Maar op een gegeven moment zijn kinderen al weer wat meer op zichzelf en gaan hele dagen naar school waardoor er weer wat meer tijd vrijkomt voor leukere dingen samen en ja dan heb je zo af en toe ook weleens een oppas nodig en die hadden we in de straat meer dan genoeg.
Er waren drie meisjes van 18 jaar en zo om beurten pasten die bij ons op als wij eens een avondje weg wilden gaan.
Ze kwamen ook vaak langs als we gewoon thuis waren om met de kinderen te spelen en toen Nelleke besloot om ook ’s avonds eens kledingparty’s te gaan geven kwam één van de meisjes ook steeds regelmatiger langs om mij gezelschap te houden.
Dat was gezellig, ik was 38 en zij 18 maar het klikte toch goed, ze had zelf geen vader meer dus dat kan ook wel veel verklaren.
Ik zag er verder geen kwaad in en was helemaal niet van plan iets met haar te beginnen, maar op een avond toen ik ze uit wilde laten botsten we in het halletje tegen elkaar aan en voor we er erg in hadden stonden we hartstochtelijk met elkaar te zoenen.
Het was goddelijk en ik had in haar kus willen verdrinken en het moment was voor mij een eeuwigheid van geluk en passie.
Dat zachte lichaam, fluwelen handjes ze kroop bijna in me was ongelofelijk en een kus kan nooit meer erotische lading hebben gehad dan deze.
We keken elkaar hierna aan en tegelijkertijd wisten we dat dit het begin zou zijn van iets heel bijzonders en met een simpel tot morgen liep ze de deur uit naar de overkant van de straat.

10 minuutjes later kwam Nelleke thuis en na haar met uitladen geholpen te hebben gingen we nog even iets drinken voordat we naar bed zouden gaan.
Ze vroeg me hoe de avond verlopen was en ik vertelde haar eerlijk dat Marja nog langs was geweest en op een of andere manier werkte haar vrouwelijke intuïtie prima want ze vroeg gelijk “is er iets gebeurd tussen jullie??”
Nelleke kent mij en weet dat ik heel veel van haar hou dus dat dat nooit een probleem zou zijn en dus vertelde ik haar eerlijk over het bijzondere “afscheid” van die avond.
“Hmmm, val je op haar” zei ze? En eigenlijk moest ik wel even over die vraag nadenken want ik had Marja nooit zo met die ogen bekeken, natuurlijk ben ik niet blind maar je denkt toch ook van ze is uiteindelijk 20 jaar jonger dan ik?
Maar ik moet eerlijk zeggen dat Marja echt zo’n meisje is waarvan je zegt ja ze heeft wel iets en dan bedoel ik in haar geval niet haar vuurrode haar en bleke huidje maar ze is niet superknap maar alles is mooi in verhouding en jah als je 18 bent is het toch allemaal wel erg strak.
Dus ik antwoordde Nelleke in alle eerlijkheid dat ik haar wel een bepaalde aantrekkingskracht vond hebben.
Nelleke nam het eigenlijk wel beter op dan ik had gedacht en zeker toen ze ook de humor kon vinden om te vragen of het echt waar is van die meisjes met rood haar begreep ik dat ze het ook wel kon accepteren en eerlijk gezegd moest ik het in het geval van Marja ook wel beamen.
Nelleke en ik zijn ook altijd erg open en direct over seks geweest naar elkaar en dat maakt ook wel dat je dingen van elkaar beter begrijpt en dat het helemaal niet zo vreemd hoeft te zijn als je buiten de gevoelens voor elkaar ook iemand anders erg leuk kan vinden en dat die twee dingen elkaar niet hoeven te bijten.
“Eigenlijk is het wel jammer dat je door alle dagelijkse beslommeringen en je kinderen soms allebei vergeet dat vrijen toch ook wel erg fijn is en ongemerkt sluipt vaak in een gezinnetje een sleur van oké laten we het maar op zondagavond doen” zei Nelleke.

Natuurlijk hadden we de laatste jaren heel weinig seks maar we hebben er nooit ruzie om gehad gewoon omdat we het allebei ook wel weer konden begrijpen maar dat dit moment zo’n eye-opener zou worden voor de toekomst hadden we allebei denk ik niet verwacht.

We besloten naar bed te gaan en met ook nu een heerlijke kus vielen we in slaap.
Tenminste dat dacht ik dan want na een klein uurtje werd ik wakker omdat Nelleke best wel onrustig was en zonder iets te zeggen probeerde ik in het donker naar haar te kijken en merkte ze dat ik wakker was en toen keek ze me aan met een blik in haar ogen die ik heel erg lang niet had gezien.
En of hetzelfde moment kreunde ze diep vanuit haar schokkende lichaam “oh God ik kom klaar, ik kom klaar oh God wat geil, wat geil ooooooooohhh” . Haar orgasme leek minuten te duren en doordat we elkaar aan bleven kijken werd haar orgasme nog heviger. Zo had ik mijn liefje nog nooit klaar zien komen.
Na een paar minuten kwam ze een beetje tot rust en vertelde ze me dat ze de gedachte aan mij met Marja niet los kon laten en dat ze ongemerkt zo geil was geworden bij het beeld van mij met het jonge meisje dat ze zich er op klaar had liggen vingeren met het resultaat waar ik dus getuige van was.
Nelleke was wel een paar jaartjes ouder dan Marja maar nog steeds een lekker ding, mooie flinke borsten heerlijke benen en gewoon mooi slank en toen ze zo naakt naast me lag en na het gebeuren daarvoor was ik toch ook wel geil geworden en ik rolde over haar heen om haar een lekkere tongzoen te geven en voelde even aan haar kutje dat werkelijk botergeil en kletsnat aanvoelde.
Ik weet dat Nelleke heel makkelijk kan klaarkomen echt binnen minuten en dat ook heel snel achter elkaar dus toen ik met een vinger even over haar klitje ging lag ze al gelijk weer te draaien en fluisterde zachtjes “ Oh ja lekker schat ik wil nog, ik wil meer, maak me lekker klaar, denk maar dat je Marja klaarvingert, oh God ik ben zo geil, help me, vinger mijn klit, oh ik sta in brand”.
Ik lag haar nu gewoon met twee vingers in haar kutje te “neuken” terwijl mijn duim over haar klit tekeer ging.
Het geil droop werkelijk uit haar kut en liep zo naar haar kontgaatje en met mijn andere hand kon ik daardoor makkelijk een vinger in haar sterretje steken en op dat moment brak haar explosie los; ze kromde haar rug als een krolse kat, ik voelde haar kut en kontje samen trekken en terwijl ze bijna haar tepels van haar borsten trok ontplofte haar tweede orgasme, ze kwam klaar.
“oh mijn God het komt weer, ik wil het, mijn kut oh God ja mijn kut, oh ja lekker, lekker, oooooooohhhhhhh niet stoppen, geef het me maak me klaar!!! “.
Haar kut bleef maar krampen en ik bleef haar vingeren en in haar kontje tekeer gaan en voordat haar orgasme af kon nemen kwam er gelijk nog een overheen, ze schudde haar geile lijf wild heen en weer en terwijl ze me bijna wezenloos aankeek gromde ze “ jaaaa jaaaaa ik wil het, dit is zo geil ooooohhh , ja ik kommmmmmmm, lekker, lekker, geil, geil, ik wil het ik wil alles ik kommmmmm”.
Ze had nu echt 3 minuten klaar liggen komen en ik zou denken dat je na drie van deze orgasmes wel even uit wil rusten maar ze draaide zich naar mij toe en voelde mijn pik die natuurlijk ook wel op volle kracht stond want ondanks dat ik me op haar had gericht gaat dat niet ongemerkt aan je voorbij.
Ze kroop over me heen en zonder enige aarzeling schoof ze haar kletsnatte kut over mijn pik heen en begon direct op me te rijden en ondertussen hadden haar vingers haar klitje weer gevonden en zichzelf heftig masturberend reed ze zowel mij als zichzelf klaar.
Veel tijd had ik niet nodig het voorspel was immers al even gaande en na een paar minuten kon ik niets anders mompelen dan “oh lieverd dit ga ik niet volhouden het is zo geil”.
Nelleke had een simpel antwoord “ kom maar klaar, spuit je geil in mijn buik spuit je lekker leeg” en als een fontein begon ik haar vol te spuiten, zo was ik nog nooit klaargekomen en zij kwam gewoon weer met mij mee. “oh jaaa, spuit me vol, ik kom, ik kom klaar, Jezus het stopt maar niet, oooohhhh”.
Na dit vierde orgasme was ze nu eindelijk een klein beetje ontladen en we besloten maar even beneden een sigaretje te gaan roken.

Ik vroeg haar of ze wist waarom ze zo ongelofelijk geil was geworden van de gedachte van Marja en ik die seks hadden, want zowiezo is ze alles behalve biseksueel, en het idee van je man die met een jong meisje ligt te rommelen is ook niet zo opwindend lijkt mij.
Nelleke kon daar ook geen antwoord op geven behalve dan dat ze Marja een leuke meid vond maar er verder geen seksuele prikkel bij voelde maar op één of andere manier vond ze haar toch wel aantrekkelijk.
Nou dat was wel gebleken ik heb Nelleke nog nooit zo geil gezien en zo klaar zien komen.
Maar het had ons wel een lekker uurtje bezorgd dus waren we er niet bepaald rouwig om en gingen lekker naar bed ( nu om te slapen) en we zouden wel zien wat we er verder mee zouden doen.


Aantal keer bekeken: 14694
Waardering: 7.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online